Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İp Tv Sorunları & Çözümleri
İp TV Sorunları & Çözümlerini Bu Kategoride Paylaşabilirsiniz !!!
Öncelikle herkese selamlar.
1 yıldır iptv kullanmaktayım. İnternetten bulduğum bir sunucu ile devam ediyordum fakat içerikleri ve yayın kalitesi hoşuma gitmediği için değiştirme kararı aldım.
Dün akşam bir iptv sunucusu ile görüştük test yayını talep ettim içerikleri hoşuma gitti yayın...
Birçok içerik sağlayıcı hizmeti sunan platformlar erişim kısıtlamasına giderek arka planda kullandıkları bazı kod parçaçıkları sayesinde kendi güveliklerini sağlama yoluna gitmeye başladı. Bu bilgi paylaşımından çıkarılacak konular bellidir. Bu sebeple daha çok fazla araştırmaya yeltenmeli...
Herkese selamlar.
LG marka smart TV'de lisanslı MKIPTV uygulamasini kullanıyorum yıllardır. Sorunum; derbi maçından sonra 3 listeden de hiçbir film,dizi,yayın izleyemiyorum. Oynatiliyor yazıyor fakat süre 00:00:00 da kalıyor oynatma başlamıyor. Uygulamayı kaldırdım tekrar yükledim. Acaba Mac...
IP kısıtlaması : Birçok IPTV sağlayıcısı yalnızca belirli IP adreslerine erişim verir. IP'niz değiştiyse, sağlayıcınız erişimi geçici olarak engelleyebilir. Bu durumda şunları yapabilirsiniz..
Orijinal ağdaki işlevsel olduğu bağlantıyı kontrol edin (örneğin, evde).
IP'nizi değiştirmenin...
Arkadaşlar merhaba. Dinamik iptv ve Titan iptv Sunucu url sini bilen var mı acaba?
Aşağıdakiler olmadı arkadaşlar.
Titan :
http://crown4ktv.xyz:8080/
Dinamik :
http://fortv.cc:25461/
merhabalar arkadaslar caresizlik icerisinde buradan bir konu hakkinda yardimlarinizi rica ediyorum elimde cok harika bir iptv oynaticisi var eski uydu alicilari gibi ama bir türlü elimde olan m3u. uzantili iptv uzantimi bu alete atamiyorum, atamadigimdan da seyredemeiyorum bu konuda acaba...
Bilgilendirme
PotPlayer oynatıcıda kullanılan HW (Donanım) kod çözücü ve SW (Yazılım) kod çözücü, video kod çözme için kullanılan iki farklı yöntemdir.
bazı linklerde takılma donma gibi sorunlar yaşanabilir paylaşılan linkleri (HW (Donanım) kod çözücü) seçerek kullanırsanız sorun yaşamayabilirsiniz
IPTV için gerekli temel kodları biliyorum ama bu dizi/film/kanal linklerini nasıl alacağım?
Bazıları IDM diyor ancak IDM de yaptığım IPTV çalışmıyordu ve EXXEN,TOD TV vb. sitelerden linkde alamıyorum
Bu kaynak video ve yayınların linklerini nasıl bulabilirim?
Aylardır SS IPTV ve diğer IPTV uygulamalarıyla yayına bağlanamıyorum. Bir ara m3u linkinin sonuna input output gibi şeyler yazarak hiç değilse kanal listesini görüntülüyordum ama hiçbir şekilde yayına bağlanmıyor.
TV: Philips 43PUS7505
İşletim Sistemi: Saphi TV
Eski Televizyonum samsung tizendi. İPTV için Smartoneiptv uygulaması ile interneten televizyona mac adresi ile iptv urllarını ekleyebiliyordum. Şimdi Philips televizyon aldım Googletv li smartoneiptv onda çalışmıyor android sürümü yok tizen ve weboslarda calışıyor. Android Google tv için uzaktan...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.