Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşletim Sistemleri
Windows, Linux, Mac: Bütün işletim sistemleri hakkındaki soru ve görüşleriniz.
Windows Font Ayaraları Font Resetlemek
Zaman zaman indirilen proğramlardan işletim sistemi yazı (Font) karmaşaya neden olmakta ..!
verdiğim linkten Kayıt Girdileri (.reg) şift tıklayarak birleştir seçenegi ile font klasörünü resteleyiniz.
*** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli...
40 gizli Windows komutu!
Windows 7'de gizli bu 40 komut ile yapabileklerinizi görünce şaşıracaksınız...
Komut satırını başlatmak için yazmanız gereken komut, oldukça basit. Başlat menüsünü açın, arama alanında cmd yazın ve Enter'a basın.
Bazı sistem komutlarını çalıştırmak için yönetici...
Klavye Kısayol Tuşları - Windows Laptop ve Masaüstünde Bilgisayar Klavye Kısayolları Nelerdir, Nasıl Yapılır?
Bilgisayar kullanımının son derece yaygınlaştığı bu zamanlarda kimi durumda pratik kazanmanın yollarını ararız. Kullanıcılar yazışma anlarında veya önemli projelerde zamandan tasarruf...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.