Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motor Sporları
Formula 1, Moto GP , Drag, Ralli, , Drift, Off Road, WRC, Karting ve Bütün Motor Sporları Bu Bölümde.
Pist Yarışları Asfalt pistlerinde yapılan ve MotoGP, Superbike,
World Supersport gibi alt dalları olan motosiklet sporlarının en popüler kategorisidir. ...
Motokros. ...
Enduro. ...
Süpermoto. ...
Duruşma. ...
Drag Yarışları...
Süperenduro. ...
ATV Yarışları
MotoGP ile Superbike Arasındaki...
Ferrari neden günlük hayatta kullanılamaz?
Gidip kendime 10 yıllık bir Ferrari aldım. Bilirsin işte, dergilerde adamların ağzının suyunu akıtarak baktığı motorlardan. James Bond ya da benzeri bir şey gibi etrafta dolaşacağımı düşünerek çok mutlu oldum. Ama sana söyleyeyim dostum, gerçekler o...
Formula 1’in tarihi, 1920’li yıllarda düzenlenmeye başlayan Avrupa kökenli Grand Prix yarışlarına kadar uzanıyor. Araya 2. Dünya Savaşı girdiği ve Avrupa’nın neredeyse her ülkesi savaşa bir şekilde dahil olduğu için 1940’lı yıllarda yarışlar yapılamadı. Savaşın bitmesi ve yaraların sarılmasından...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.