Tarihte Bugün

Tarihte bugün ne olmuştu? 1 Ocak'tan 31 Aralık'a her günün anlam ve önemi.

• Kilitli
Forum sitemiz güncel olarak TÜRKİYE GÜNDEMİNİNİ İNCELEMKTEDİR! Aile içi şiddet, bir aile üyesinin; diğer üyesi veya eski üyesine karşı fiziksel ya da psikolojik olarak hükmetme ya da zarar vermesidir. Fiziksel istismar ve çocuk istismarı; aile içi şiddetinin de bir parçası olabilir. Ancak...
Yanıtlar
2
Görüntüleme
395
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu ve Mutlu Olsun ...! Ne Mutlu Türküm Diyene
Yanıtlar
2
Görüntüleme
406
İnsan Oğlunun Tek Duyma Tınısı Kulaktır.! Müzik Evrenseldir.
Yanıtlar
3
Görüntüleme
249
İstanbul’un kurtuluşunun 101’inci yılı Kutlu Olsun. İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümünü kutluyor, bu güzel şehri bir kez daha bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. forumsitesi.com.tr 6 Ekim ne günü? 6 Ekim İstanbul'un...
Yanıtlar
3
Görüntüleme
178
Cemal Reşit Rey Besteci, piyanist ve orkestra yöneticisi. Cemal Reşit Rey, (25 Ekim 1904, Kudüs – 7 Ekim 1985, İstanbul) Türkiye’de klasik müziğin kuruluşuna öncülük etmiş müzisyenlerindendir. Cumhuriyet tarihinin ilk kuşak bestecilerinden biri olarak Türk Beşleri arasında yer alır...
Yanıtlar
2
Görüntüleme
142
İNSANLARI: Ne ırk nede din ayırabilir.! insan oğlunun tek duyma tınısı kulaktır =MÜZİK EVRENSELDİR. Bebeğim Sana gönlümü verdim (bebeğim) Sana ömrümü verdim (bebeğim) Seni senden çok sevdim (bebeğim) Bebeğim, ah bebeğim Seni ben çok sevdim Delicesine Ah, seni ben çok sevdim Ölürcesine Seni...
Yanıtlar
3
Görüntüleme
205
Forum Radyomuz güncelellenmişir ..! 🎶:::::::::🎶::::::: ----23/10/2023-----:::::::::🎶::::::::::::🎶 Forum Kurucumuz @Zeberus a Teşekkür ederim 🎶
Yanıtlar
2
Görüntüleme
212
Karbon Kağıdı (Kopya Kağıdı) icat edildi Karbon Kağıdı (Kopya Kağıdı) Bir çömlekçi ve aynı zamanda bir mucit olan Ralph Wedgwood (1766-1837), 1806 yılında "stilografik çoğaltma yazıcısı" adını verdiği bir ürünün patentini aldı. Bu aygıt, görme engelli kişilerin yazı yazabilmelerine yardımcı...
Yanıtlar
2
Görüntüleme
138
Tarihte Bu Gün ne,neler oldu,doğanlar,ölenler,zaferler, Tarihte bugün sayfası, insanları bilgilendirme amacıyla geçmişte ilgili günlerde hangi olayların yaşandığını ve kimlerin doğup kimlerin öldüğünü listelemektedir https://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Tarihte_bug%C3%BCn
Yanıtlar
2
Görüntüleme
386
24 Mayıs tarihinde birçok önemli olay gerçekleşmiştir. Örneğin: 1. 1844 - Samuel Morse, Morse alfabesini tanıttı ve ilk kez bir mesajı telegrafla gönderdi. 2. 1883 - Brooklyn Köprüsü, New York ve Brooklyn'i birleştirecek şekilde tamamlandı. 3. 1941 - II. Dünya Savaşı'nda Almanya, Atina'yı işgal...
Yanıtlar
1
Görüntüleme
256

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt