Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarihte Bugün
Tarihte bugün ne olmuştu? 1 Ocak'tan 31 Aralık'a her günün anlam ve önemi.
Forum sitemiz güncel olarak TÜRKİYE GÜNDEMİNİNİ İNCELEMKTEDİR! Aile içi şiddet, bir aile üyesinin; diğer üyesi veya eski üyesine karşı fiziksel ya da psikolojik olarak hükmetme ya da zarar vermesidir. Fiziksel istismar ve çocuk istismarı; aile içi şiddetinin de bir parçası olabilir. Ancak...
İstanbul’un kurtuluşunun 101’inci yılı Kutlu Olsun.
İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümünü kutluyor,
bu güzel şehri bir kez daha bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.
forumsitesi.com.tr
6 Ekim ne günü? 6 Ekim İstanbul'un...
Cemal Reşit Rey Besteci, piyanist ve orkestra yöneticisi.
Cemal Reşit Rey, (25 Ekim 1904, Kudüs – 7 Ekim 1985, İstanbul) Türkiye’de klasik müziğin kuruluşuna öncülük etmiş müzisyenlerindendir. Cumhuriyet tarihinin ilk kuşak bestecilerinden biri olarak Türk Beşleri arasında yer alır...
İNSANLARI: Ne ırk nede din ayırabilir.! insan oğlunun tek duyma tınısı kulaktır =MÜZİK EVRENSELDİR.
Bebeğim
Sana gönlümü verdim (bebeğim)
Sana ömrümü verdim (bebeğim)
Seni senden çok sevdim (bebeğim)
Bebeğim, ah bebeğim
Seni ben çok sevdim
Delicesine
Ah, seni ben çok sevdim
Ölürcesine
Seni...
Karbon Kağıdı (Kopya Kağıdı) icat edildi
Karbon Kağıdı (Kopya Kağıdı)
Bir çömlekçi ve aynı zamanda bir mucit olan Ralph Wedgwood (1766-1837), 1806 yılında "stilografik çoğaltma yazıcısı" adını verdiği bir ürünün patentini aldı. Bu aygıt, görme engelli kişilerin yazı yazabilmelerine yardımcı...
Tarihte Bu Gün ne,neler oldu,doğanlar,ölenler,zaferler,
Tarihte bugün sayfası, insanları bilgilendirme amacıyla geçmişte ilgili günlerde hangi olayların yaşandığını ve kimlerin doğup kimlerin öldüğünü listelemektedir
https://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Tarihte_bug%C3%BCn
24 Mayıs tarihinde birçok önemli olay gerçekleşmiştir. Örneğin:
1. 1844 - Samuel Morse, Morse alfabesini tanıttı ve ilk kez bir mesajı telegrafla gönderdi.
2. 1883 - Brooklyn Köprüsü, New York ve Brooklyn'i birleştirecek şekilde tamamlandı.
3. 1941 - II. Dünya Savaşı'nda Almanya, Atina'yı işgal...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.