Windows 10

2025 yılında desteği sona erecek olan, mazideki işletim sistemi.
Sevdiklerinle paylaşmayı unutma ! Windows 10 Vpn Bağlantısı Nasıl Kurulur? Windows 10’da VPN bağlantısı kurmak için adımlar oldukça basittir. İlk olarak, Ayarlar’a gidin. Ağ ve İnternet’i seçin. VPN’i tıklayın. VPN’e tıklayın ve ardından “VPN ekle”yi seçin. Gerekli bilgileri girin ve kaydedin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
251
Windows 10'u kurmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz: 1. Öncelikle, Windows 10'un kurulum dosyasını edinmelisiniz. Bu dosyayı Microsoft'un resmi web sitesinden indirebilirsiniz. 2. Windows 10 kurulum dosyasını bir USB flash sürücüye veya bir DVD'ye yazdırın. 3. Bilgisayarınızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
381
Windows 10 işletim sistemini USB belleğe nasıl kuracağınızı öğrenmek için adımları takip edin. İlk olarak, doğru Windows 10 sürümünü indirin ve ISO dosyasını bilgisayarınıza kaydedin. Ardından, Windows 10 kurulum aracını indirip çalıştırın. Kurulum aracıyla USB belleği biçimlendirin ve ISO...
Cevaplar
0
Görüntüleme
565
Windows Defender'i Kapatmak.! Windows Defender'in CPU ve RAM kullanımından rahatsız olanlar için hazırladığım rehberdir. İlk önce Windows 10 sürümünüz 1809 veya alt bir sürümse. Regedit'i açıyoruz. Ardından şu konuma gidin: "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender"...
Cevaplar
2
Görüntüleme
519
*** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
3
Görüntüleme
407
Windows 10 USB üzerinden nasıl kurulur? İşletim sistemi yükleme işlemi oldukça basittir. İlk olarak Windows 10 indirme sayfasından ISO dosyasını edinin. Ardından Windows 10 USB oluşturma aracını kullanarak USB belleğinizi hazırlayın. Bilgisayarınızı USB üzerinden başlatma ayarına getirin ve USB...
Cevaplar
0
Görüntüleme
576
Sevdiklerinle paylaşmayı unutma ! Windows 10 64 Bit Nasıl Kurulur? İşletim sistemi yükleme süreci oldukça basittir. İlk olarak, Windows 10 64 bit ISO dosyasını indirin. Ardından, USB belleğe yazdırın veya DVD’ye yazdırın. Bilgisayarı yeniden başlatın ve BIOS ayarlarına girin. Boot seçeneklerini...
Cevaplar
1
Görüntüleme
611
Windows tuşu + R ve komut satırı kısayolları Kontrol Paneli KONTROL: kontrol paneli penceresini açar KONTROL YÖNETİCİLERİ: yönetim araçlarını açar KONTROL KLAVYE: klavye özelliklerini açar KONTROL RENGİ: ekran özelliklerini açar. Görünüm sekmesi KONTROL KLASÖRLERİ: klasör seçeneklerini açar...
Cevaplar
2
Görüntüleme
653
Windows'u Etkinleştir Nasıl Kaldırılır? Merhaba Windows'u etkinleştir yazısı nasıl kalkar diye düşünüyosanız yasal olarak nasıl kaldırabiliceğinizi anlatıyorum. 1. İlk önce çalıştır kısmına "Regedit" yazıyoruz. 2. Karşınıza çıkan dosyalardan "hkey_local_machıne" adlı dosyayı genişletiyoruz. 3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
459
Windows 10 Key Nasıl Kurulur? İşletim sistemi yükleme sürecinde Windows 10 anahtarını nasıl kuracağınızı merak ediyor olabilirsiniz. Başlamadan önce bir Windows 10 anahtarının gerekliliğini unutmayın. İlk adım olarak Windows 10 ayarlarını açın ve ardından “Güncelleştirme ve Güvenlik” seçeneğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
519
*** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
5
Görüntüleme
687
Sevdiklerinle paylaşmayı unutma ! Windows 10 Da Alarm Nasıl Kurulur? Alarm kurmak için Windows 10’da bulunan yerleşik Alarm ve Saat uygulamasını kullanabilirsiniz. Alarm kurmak için öncelikle Alarm ve Saat uygulamasını açın. Ardından, “+” simgesine tıklayarak yeni bir alarm oluşturun. Alarmı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
256

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt