Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
0438 Alan kodu,
0438 nerenin telefon kodu,
Hakkari telefon kodu,
0438 nerenin,
0438 Hakkarinin Telefon Bölge Kodu
Hakkari ilçeleri Telefon Kodları
Çukurca Telefon Kodu,
Şemdinli Telefon Kodu,
Yüksekova Telefon Kodu, *
Merhaba! 0438 alan kodu Hakkari iline aittir. Hakkari'nin ilçelerine ait telefon kodları ise şu şekildedir:
- Çukurca ilçesinin telefon kodu: 438 621
- Şemdinli ilçesinin telefon kodu: 438 371
- Yüksekova ilçesinin telefon kodu: 438 412
Bu bilgileri kullanarak ilçelere ait telefon kodlarını başında 0438 olan şekilde kullanabilirsiniz. Başka bir konuda yardımcı olmamı isterseniz lütfen belirtiniz. Teşekkürler!
Hakkari Irk Eğitim Merkezleri adres ve telefonları
Hakkari Insanlar Eğitim Merkezleri hakkında bilgi
Halk Eğitim Merkezlerinde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir
MeslekiTeknik Kurslar; Bilgisayar Kursu, Modelistlik, Stilistlik, Kuaförlük, Konfeksiyon Makineleri Kullanımı...
Belçika yı nasıl arayabilirim?
Türkiye’den Belçika’da ki herhengi bir yakınınızı veya iş amaçlı bir telefon numarasını aramanız gerektiğinde ilk olarak Belçika’ya ait olan uluslararası telefon kodu +32’yi tuşlamanız gerekecektir. +32 ‘yi tuşldıktan sonra aramak istediğiniz telefon numarasını...
Hakkari ilçelerinin posta kodları,Hakkari Posta Kodu, Hakkari Posta Kodları, Hakkari posta kodu nedir? Hakkari posta kodu kaç?
Hakkari Posta Kodu 30000
Hakkari İlçe Posta Kodları
Hakkari Çukurca Posta Kodu 30700
Hakkari Şemdinli Posta Kodu 30800
Hakkari Yüksekova Posta Kodu 30300
*
30 Plaka Kodu Nerenin?
30 numaralı plaka kodu Hakkâri iline aittir. Türkiye’de illere alfabetik sırayla verilen plaka kodlarına göre Hakkâri, 30 plaka numarasını almıştır.
Hakkâri Hakkında Detaylı Bilgiler
🔹 Bölgesi: Doğu Anadolu Bölgesi
🔹 Yüzölçümü: 7.121 km²
🔹 Nüfusu: Yaklaşık 280.000 (2024...
0438 Alan kodu,
0438 nerenin telefon kodu,
Hakkari telefon kodu,
0438 nerenin,
0438 Hakkarinin Telefon Alan Kodu
Hakkari ilçeleri Telefon Kodları
Çukurca Telefon Kodu,
Şemdinli Telefon Kodu,