Son Konular

1 Günde Hazır Soğan Turşusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
1 Günde Hazır Soğan Turşusu Tanımı İçin Malzemeler
4 adet kırmızı soğan
1 yemek kaşığı kaya tuzu
1 çay kaşığı limon tuzu (yada 1 yemek kaşığı limon suyu)
1 çay bardağı elma sirkesi
Kaynar su

1 Günde Hazır Soğan Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kaya tuzu bende yoktu olağan tuz kullandım,normal tuzu da bir kaşıktan az kullandım.
Kavanozumuzu yıkayıp kurutmakla başlayalım.
Kırmızı soğanlarımızı soyup yıkayıp halka halka doğrayalım fotodaki üzere.
Kavanozumuza yerleştirelim.
Üzerine tuz limon tuzu (yada biraz limon suyu) ekleyin.
Sirkeyi ek edin ve üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyin kavanozun kapağını kapatın ve zıt çevirin.
Soğumasını bekleyin.
Ertesi günü tüketebilirsiniz.
1 Günde Hazır Soğan Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

S

1 Hamurdan 3 Çeşit Gözleme

S

1 Hamur İle 3 Çeşit Kurabiye

Benzer Konular

S
  • Soru Soru
1 Hafta Olan Acı Biber Turşusu Tanımı İçin Materyaller Yarım kilo acı biber (Bizde ismi yedikardeşler diye geçiyor fakat öbür yörelerde ismini bilmiyorum) 7-8 diş sarımsak 1,5 yemek kaşığı kaya tuzu 1 çay kaşığı limon tuzu 1,5 su bardağı içme suyu Sirke ( Elma yada üzüm kullanabilirsiniz, ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Mor Lahana Turşusu Tanımı İçin Malzemeler 2 büyük 1 küçük kavanoz turşu için 2 tam bir yarım mor lahana kullandım. 1 litre su 2 yemek kaşığı tuz 2 yemek kaşığı limon tuzu 750 ml elma ya da üzüm sirkesi 3-4 gün güneş görmeyen yerde bekletin Mor Lahana Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Havuç Turşusu Tanımı İçin Malzemeler 1 litre hazır su 1 kilo havuç 2 litrelik kavanoz 1 su bardağı üzüm sirkesi 2 yemek kaşığı kaya tuzu 10 diş sarımsak 3 tane limon tuzu Havuç Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Havuçları temizleyelim ve kabuğunu incecik soyalım. Çok kalın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Kara Lahana Turşusu Tanımı İçin Malzemeler 1 kara lahana 1 tatlı kaşığı tuz 1 adet limon 1 çay bardağı üzüm sirkesi 1 tatlı kaşığı limon tuzu 1 çay bardağı su Kara Lahana Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kara lahana ince ince doğranır. Tuz eklenerek 5 dk kadar ovulur. Sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
3 Çeşit Turşu Tarifi Salatalık Turşusu Jalapeno Turşusu Cin Biber Turşusu İçin Malzemeler Turşu suyu için: 3 tane 1’er litrelik kavanoz 1,5 litre su 2 su bardağı elma sirkesi veya üzüm sirkesi 3 yemek kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı limon tuzu 1 baş sarımsak 6 yemek kaşığı kaya tuzu 1 demet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
SoruCevap
S
  1. Konular

1. 1.281.405
  2. Mesajlar

1. 1.679.257
  3. Kullanıcılar

1. 31.809