Modoratör
Efsanevi Üye
1 haftada kaç gün okula gidiyoruz?
Buna göre, bütün risk gruplarındaki illerde bulunan ilkokullarda haftada 2 gün yüz yüze, 3 gün uzaktan eğitim yapılacak.
2 dönem okul kaç gün?
2. dönem ara tatili 11 Nisan'da başlayacak, 15 Nisan 2022 tarihinde sona erecek. Resmiyette beş gün olan ara tatil hafta sonundan başlayacağı için öğrenciler, 9 – 17 Nisan arasında 9 günlük bir tatil yapacak. Bu yıl okullar 6 Eylül 2021'de yüz üze eğitim ile başlamıştı. İlk ara tatil 15 Kasım 2021 tarihinde başladı.
Kaç gün okula gideceğiz?
Kaç gün okula gideceğiz?
Milli Eğitim Bakanlığınca, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı tüm kademe ve tüm sınıf seviyelerinde, 6 Eylül Pazartesi günü Kovid-19 tedbirleri alınarak haftada 5 gün yüz yüze eğitim ile başlatılacak.
Okullar Kaç Gün?
Okullar Kaç Gün?
Ders yılının başlaması, yarıyıl tatili, ara tatiller ile yaz tatili ve ders kesimi tarihleri Bakanlıkça duyurulur. Ders yılının 180 iş gününden az olmaması esastır.
2 dönem kaç gün okul var 2022?
2022 2. dönem ara tatil 11 Nisan-15 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Ancak,8 Nisan Cuma günü son ders itibariyle hafta sonuna giren öğrenciler, 18 Nisan Pazartesi günü yeniden ders başı yapacaklar. Resmi olarak 5 gün süren ara tatil, hafta sonlarının birleşmesiyle 9 gün oluyor.
Kaç gün sonra okullar açılacak?
Ara tatil 11-15 Nisan arasında gerçekleştirilirken, 8 Nisan Cuma günü itibarıyla başlayan tatil günü, 17 Nisan Pazar günü son bulacak ve 18 Nisan Pazartesi günü okullar açılacak. Milyonlarca öğrenci ara tatilin ardından 18 Nisan Pazartesi gününden itibaren eğitimine devam edecek.
Okula kaç gün gidiyoruz 2021?
Okula kaç gün gidiyoruz 2021?
1 dönem ne zaman başlayacak?
1 dönem ne zaman başlayacak?
Birinci dönem ara tatili, 15 Kasım 2021 Pazartesi başlayacak ve 19 Kasım 2021 Cuma sona erecek. Yarıyıl tatili, 24 Ocak 2022 Pazartesi başlayıp 4 Şubat 2022 Cuma tamamlanacak. İkinci dönem, 7 Şubat 2022 Pazartesi başlayacak ve 17 Haziran 2022 Cuma sona erecek.