1 kademe yuzme antrenorluk kursu ne zaman?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

1 kademe yüzme antrenörlük kursu ne zaman?

1.KADEME YARDIMCI YÜZME ANTRENÖRÜ YETİŞTİRME KURSU ANKARA 16-20 AĞUSTOS 2021.

Yüzme Antrenörlük Kursu kaç kademe?

Yüzme Antrenörlük Kursu kaç kademe?
Antrenör Eğitimi Yönetmeliği gereğince bu kursa sadece, 3. Kademe Temel Eğitim Sınavını başarıyla tamamlayanlar katılabilecektir.

1 Kademe yüzme Antrenörlük belgesi ne işe yarar?

1 Kademe yüzme Antrenörlük belgesi ne işe yarar?
Demin de söylediğim gibi; sadece 1. kademe belgeye sahip biri yüzme eğitmeni olarak yaşamını sürdürebilir, diğer kademelere sahip olmasına gerek yoktur. Bu eğitim kurumlarının yüzme antrenörlüğü bölümünden mezun olduğunuzda direkt 3. kademe belgeye ve 'akademisyen' titr'ine sahip olursunuz.

Yüzme antrenörü kimdir?

Yüzme Antrenörü Tanımı : Antrenör: İlgili spor dalında eğitim gördüğü programları başarı ile tamamlayarak bulunduğu kategori için federasyondan belge alan; Federasyon tarafından periyodik vize işlemi yapılan ve takımlarını bulunduğu ulusal ve uluslararası kural ve tekniklere uygun olarak yetiştiren, yarışmalara …

Yüzme antrenörlük kursu 2021 ne zaman?

Yüzme antrenörlük kursu 2021 ne zaman?
1.KADEME YARDIMCI YÜZME ANTRENÖRÜ YETİŞTİRME KURSU ANKARA 16-20 AĞUSTOS 2021 – GENÇLİK VE SPOR KONFEDERASYONU.

Antrenörlük Belgesi nasıl alınır?

Antrenörlük Belgesi nasıl alınır?
a) İlgili spor dalında en az iki dönem eğitim aldığını belgeleyenler, temel eğitim ve sınavından muaf olup, tercih edeceği yalnızca bir spor dalında ilgili federasyon tarafından açılan uygulama eğitimi ve sınavına katılarak başarılı olmaları halinde temel antrenörlük belgesi almaya hak kazanır.

Yüzme antrenörlük belgesi nereden alınır?

Yüzme antrenörü olabilmeniz için tüm yüzme tekniklerini biliyor olmanız gerekmektedir. Yüzme antrenörü olabilmeniz için spor akademisi mezunu olmanız gerekmez. En az lise mezunu olmanız yeterlidir. Yüzme federasyonunun her yıl açtığı yüzme antrenörlüğü kurslarını takip ederek başvuru yapabilirsiniz.

Yüzme sertifikası ne işe yarar?

Yüzme sertifikası ne işe yarar?
Suda Yüzme Sertifikası programının amacı: Meslek Elemanı Tanımı; Su yüzeyinde ve içinde durması veya ilerlemesini sağlamak amacıyla yüzme çeşitlerinin teknik ve stillerini öğrenen ve uygulamalar yapabilen kişidir.

1 kademe antrenörlük kursu ne zaman 2021?

1 kademe antrenörlük kursu ne zaman 2021?
Federasyonumuzun,06- 14 EKİM 2021 tarihleri arasında İSTANBUL ve ANKARA illerinde düzenleyeceği, Vücut Geliştirme Fitness 1.Kademe yardımcı Antrenör yetiştirme kursu; Pandemi dolayisi ile teori: 06-10 EKİM 2021 tarihleri arası online . 12-14 EKİM 2021 tarihlerinde uygulama(yüzyüze) olarak yapılacaktır.

Antrenörlük belgesi nasıl alınır 2021?

Antrenörlük mesleğine adım atmak isteyenlerin ve mevcut antrenör belgesinin kademesini yükseltmek isteyenlerden muafiyet hakkı bulunmayanların Temel Eğitim başvuruları 08-14 Şubat 2021 tarihleri arasında e-Devlet Kapısı-GSB-Spor Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir.

Antrenörlük belgesi kaç TL?

Antrenörlük belgesi kaç TL?
1.Kademe Yardımcı Antrenör BESYO ve Spor Bilimleri Fakültesi Mezunları İçin Denklik (450,00 ₺)

1. Kademe Yüzme Antrenörlük Kursu, 16-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında Ankara'da yapılacak. Bu kursa katılabilmek için Antrenör Eğitimi Yönetmeliği gereğince daha önce 3. Kademe Temel Eğitim Sınavını başarıyla tamamlamış olmanız gerekiyor.

Yüzme Antrenörlük Kursu, temel olarak 3 kademeden oluşmaktadır ve her kademede farklı eğitimler ve sınavlar yer almaktadır. Söz konusu kursa sadece 3. Kademe Temel Eğitim Sınavını başarıyla tamamlayanlar katılabilmektedir.

1. Kademe yüzme antrenörlük belgesi, yüzme alanında antrenörlük yapabilme yetkisini verir. Sadece 1. kademe belgeye sahip bir kişi yüzme eğitmeni olarak çalışabilir, ancak diğer kademelere sahip olmasına gerek yoktur. Bu belgeye sahip olanlar, hayatlarını yüzme antrenörü olarak sürdürebilirler.

Yüzme antrenörü, ilgili spor dalında eğitim görmüş ve programları başarıyla tamamlayarak federasyon tarafından belge almış kişidir. Yüzme antrenörleri, bulundukları kategori için federasyon tarafından belgelenir, periyodik vize işlemlerine tabi tutulurlar ve takımlarını ulusal ve uluslararası standartlara uygun olarak yetiştirirler.

Yüzme antrenörlük kursları genellikle yıl boyunca düzenlenmektedir. 2021 yılında da çeşitli tarihlerde yüzme antrenörlük kursları düzenlenmektedir. Örneğin, Ankara'da 16-20 Ağustos 2021 tarihlerinde 1. Kademe Yardımcı Yüzme Antrenörü Yetiştirme Kursu yapılacaktır.

Antrenörlük belgesi alabilmek için ilgili spor dalında en az iki dönem eğitim almış olmanız gerekmektedir. Bu durumda, temel eğitim ve sınavından muaf olabilir ve ilgili federasyonun düzenlediği uygulama eğitimine katılarak başarılı olmanız halinde temel antrenörlük belgesi alabilirsiniz.

Yüzme antrenörü olabilmek için herhangi bir spor akademisi mezunu olmanıza gerek yoktur. En az lise mezunu olmanız yeterli olup, yüzme federasyonunun düzenlediği yüzme antrenörlük kurslarına katılarak başvuruda bulunabilirsiniz.

Yüzme sertifikası, su yüzeyinde ve içinde durmayı veya ilerlemeyi sağlayabilmek için yüzme tekniklerini öğrenip uygulayabilen kişiler için verilen belgedir. Bu belge, kişilerin yüzme becerilerini belgeleyen ve genellikle bir meslek elemanı tanımı olarak kabul edilen bir belgedir.

2021 yılında 1. Kademe Antrenörlük Kursu, 06-14 Ekim tarihleri arasında İstanbul ve Ankara'da düzenlenecektir. Pandemi nedeniyle teorik kısım 06-10 Ekim tarihleri arasında online olarak yapılacak, uygulamalı kısım ise 12-14 Ekim tarihlerinde yüzyüze gerçekleştirilecektir.

Antrenörlük belgesi almak isteyenlerin başvuruları genellikle e-devlet üzerinden gerçekleştirilmekte olup, 2021 yılında Temel Eğitim başvuruları 08-14 Şubat tarihleri arasında e-Devlet Kapısı-GSB-Spor Bilgi Sistemi üzerinden yapılabilecektir.

Antrenörlük belgesi almak için belirli bir ücret ödenmesi gerekmektedir. Örneğin, 1. Kademe Yardımcı Antrenör için BESYO ve Spor Bilimleri Fakültesi mezunlarına denklik sağlanması durumunda belge ücreti 450,00 TL olarak belirlenmiştir.

Mobil Odeme ile neler yapilir?

En iyi Mutfak Tezgahi Nedir?

1. Konular

1. 1.280.270
  2. Mesajlar

1. 1.677.479
  3. Kullanıcılar

1. 31.451
  4. Son üye

Geri
Üst Alt