1 sınıf nereye çıktı?
Veliler, MEB'in http://e-okul.meb.gov.tr internet adresinde çocuklarının T.C. kimlik numaralarını yazarak, yerleştirildiği okulu sorgulayabilecekler. Çocuğunuzun hangi okula kayıtlı olduğunu, aşağıdaki linke tıkladıktan sonra TC Kimlik Numarasını ve doğum tarihini girerek görüntüleyebilirsiniz.
1 sınıf öğrencileri hangi okula gidecek?
İLKOKUL 1. SINIF HANGİ OKULA GİDECEK? KAYIT SORGULAMA… 2021-2022 eğitim öğretim yılında ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrencilerin adrese dayalı kayıtları Bilgi İşlem Genel Müdürlüğünce tamamlandı. Veliler, yerleştirme yapılan okulu, e-okul ve e-devlet sistemi üzerinden öğrenebilecek.
84 aylik çocuk kac yasinda?
84 aylik çocuk kac yasinda?
İlkokula başlama yaşı en az 84 ay (7 yaş) olsun.
Çocuğumun hangi okula gidecek?
Çocuğumun hangi okula gidecek?
Çocuğunuzun hangi okula gideceğini ve eğitim hayatı ile ilgili merak ettiğiniz tüm bilgileri E-okul Yönetim Bilgi Sistemi internet adresine girerek "Veli Bilgilendirme Sistemi Girişi" ekranına tıklayın. Daha sonrasında öğrencinin T.C kimlik numarası ve okul numarasını girerek sisteme kolaylıkla giriş yapabilirsiniz.
Çocuğumun kaydı hangi okula çıktı?
Çocuğunuzun hangi okula gideceğini ve eğitim hayatı ile ilgili merak ettiğiniz tüm bilgileri E-okul Yönetim Bilgi Sistemi internet adresine girerek "Veli Bilgilendirme Sistemi Girişi" ekranına tıklayın. Ardından öğrencinin T.C kimlik numarası ve okul numarasını girerek sisteme kolaylıkla giriş yapabilirsiniz.
Çocuğun hangi okula düştüğünü nasıl öğrenebiliriz?
Veliler, Millî Eğitim Bakanlığı'nın http://e-okul.meb.gov.tr internet adresinde çocuklarının T.C. kimlik numaralarını yazarak, yerleştirildiği okulu öğrenebilecekler. Çocuğunuzun okula başlama yaşını öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayarak bilgileri doldurabilir ve çocuğunuzun okula gideceği yaşı öğrenebilirsiniz.
2022-2023 Kasım ara tatili ne zaman?
2022-2023 Kasım ara tatili ne zaman?
Kasım ara tatili (1.dönem ara tatili) 15 Kasım Pazartesi ile 19 Kasım Cuma tarihleri arasında gerçekleşti. Milyonlarca öğrenci 22 Kasım Pazartesi günü ders başı yaptı. 2021-2022 eğitim öğretim yılı sömestr tatili, 24 Ocak Pazartesi ile 4 Şubat Cuma günlerini kapsadı.