Son Konular

10 Subat nerede okullar tatil?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster

10 Şubat nerede okullar tatil?

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile kar yağışı, tipi ve buzlanma sebebiyle Akşehir, Akören, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çeltik, Çumra, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Emirgazi, Ereğli, Güneysınır, Halkapınar, Ilgın, Hadim, Hüyük, Kadınhanı, Karapınar, Sarayönü.

10 Şubat 2022 Konya okullar tatil mi?

Konya'nın 24 ilçesinde de kar yağışı, tipi ve buzlanma sebebiyle yüz yüze eğitime 10 Şubat 2022 Perşembe günü 1 gün süreyle ara verilerek, uzaktan eğitim kararı alındı.
10 Mart okullar tatil mi?
"Olumsuz hava koşulları nedeniyle 10-11 Mart tarihlerinde il genelinde, resmi ve özel okul öncesi, ilk ve ortaokullar ile liselerde, rehabilitasyon ve Halk Eğitim merkezlerinde eğitim-öğretime 2 gün ara verilmesi, engelli, hamile kamu çalışanlarının idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür.
9 Şubat konyada okullar tatil mi?
Konya'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 22 ilçede ilk ve orta dereceli okullarda 9 Şubat Çarşamba (bugün) yüz yüze eğitime ara verildi.

Konya Selçuklu okullar tatil mi?

Konya'da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle başta merkez ilçeler Meram, Selçuklu ve Karatay olmak üzere Ahırlı, Akşehir, Akören, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Çumra, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Hadim, Hüyük, Kadınhanı, Sarayönü, Taşkent, Tuzlukçu, Yalıhüyük ve Yunak ilçelerinde yüz yüze eğitime yarın ara verildi …

Konyada nereler tatil?

Kültür|Mimari. Zazadin Hanı
Konyada 11 Şubat okullar tatil mi?
Yapılan son dakika açıklamaya göre Konya, Ağrı ve Kayseri'de eğitim öğretime cuma günü için ara verildi. Hakkari'de de olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezi ile Yüksekova ilçesinde taşımalı eğitime yapılmayacak.
Konya'da nerelerde okullar tatil?
Bu kapsamda 10 Mart perşembe günü taşımalı eğitime ara verileceği aktarılan açıklamada, "11 Mart Cuma günü tüm okullarımızda eğitime ara verilecektir.
9 Subat okullar tatil mi?
Konuyla ilgili Valilikten yapılan açıklamada," Kar yağışı nedeniyle köy yollarında oluşabilecek olumsuzluklar göz önüne alınarak 9 Şubat 2022 Çarşamba günü il genelinde taşımalı eğitime 1 gün süreyle ara verilmiştir.
14 Mart pazartesi okullar tatil mi?
Birçok kenti etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle 15 ilde 14 Mart 2022 Pazartesi günü eğitime ara verildiği açıklandı. Ders yapılan illerde öğrencilere telafi eğitim yapılacak.

Konya Meram ilçesinde okullar tatil mi?

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü açıklamasında, "Yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle Selçuklu, Karatay ve Meram ilçelerimizde 11 Mart 2022 Cuma günü yüz yüze eğitime 1 (bir) gün ara verilmesi ve bu süre zarfında uzaktan eğitim yapılması kararlaştırılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Konyada hangi ilceler tatil?

Hatice Muratova nereli?

Is Tennessee State University a HBCU?

1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.651
  3. Kullanıcılar

1. 31.777
  4. Son üye

Geri
Üst Alt