Modoratör
Yeni Üye
1100 süreç devam ediyor ne demek?
Pandemi süreç devam ediyor ibaresi, değerlendirme sürecinde işleminizin sırada yer aldığı ve değerlendirme kıstasına alınacağı anlamına geliyor. Sürecin uzun sürmesi halinde bağlı bulunulan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aranarak bilgi alınabilir.
E devlet sosyal yardım başvurusu ne zaman sonuçlanır 2022?
E devlet sosyal yardım başvurusu ne zaman sonuçlanır 2022?
E-Devlet sosyal yardım başvurusu e-devlet üzerinden başvuruda bulunduktan sonra 1 hafta içerisinde sonuçlanmaktadır.
Pandemi Sosyal Destek ödemeniz hazırdır ne demek?
Devletimiz tarafından ihtiyacı olan kişilere maddi destek amaçlı yardımlar dağıtılmıştır. E Devlet uygulaması üzerinden başvuru yapılmasının ardından kişinin başvurusu incelenip onaylandı ise, uygulamaya bir daha girildiğinde bildirim olarak kendisine ödemesinin hazır olduğu söylenmektedir.
SED ön başvuru süreci devam ediyor ne demek?
SED ön başvuru süreci devam ediyor ne demek?
Sed yardımı başvuru süreci devam ediyor ne demek sorusuna cevap vermek gerekirse SED yardımı başvuru yaptıktan sonra başvuru sürecinin başladığını ve başvurunuzun incelendiğini anlamına gelir eğer sed yardımı başvuru 1 aydan fazladır bu halde ise mutlaka Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına giderek başvurunuzun 1 …
Pandemi 3 faz devam ediyor mu?
Sosyal yardım bilinen adıyla pandemi yardımlarında Faz 3 ödemeleri ve başvuruları devam ederken, gözler sonuç ekranına çevrildi. Başvuruları e devlet üzerinden gerçekleştirilen 1100 TL pandemi desteği sonuçları yine aynı sistem üzerinden sorgulanacak.
2022 pandemi parası veriliyor mu?
2022 pandemi parası veriliyor mu?
Bakan Yanık, aylık ortalama 535 bin engelli vatandaşa evde bakım yardımı yapıldığının altını çizerek, 2022 yılı Ocak-Temmuz dönemi için evde bakım yardımının 1.798 TL'den 2.354 TL'ye çıkarıldığını kaydetti.
Başvuru süreci devam ediyor ne demek?
E-devlet sisteminden yardım başvurusunu sorgulamak için giren vatandaşlar, sistemde "Pandemi süreç devam ediyor" ibaresiyle karşılaştı. Bu yazının anlamı ise yapılan yapılan başvurunun yoğunluk nedeniyle başvurunun sıraya alındığı ve değerlendirme sürecinde olduğu anlamına gelmektedir.