- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 2.249
- Meslek
- Webmaster
12 sınıfta sınıf tekrarı var mı?
2021-2022 eğitim öğretim döneminde liselerde sınıfta kalma uygulaması olacak. Ayrıca lise 9, 10, 11 ve 12. sınıflarda yıl sonu ortalaması 50'nin altında olanlar ve 3 dersten kalan öğrenci doğrudan sınıf tekrarı yapacak.
12 sınıfta okulda kalma var mi?
LİSEDE SINIFTA KALMA VAR MI? Hazırlık, 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri için 2020-2021 eğitim ve öğretim yılıyla sınırlı olmak kaydıyla devamsızlık nedeniyle sınıf tekrarına kalma kuralı uygulanmayacak.
12 sınıflar nasıl mezun olacak?
12 sınıflar nasıl mezun olacak?
Doğrudan sınıf geçme şartlarını taşıyan öğrenciler mezun olabilecek ancak diğer tüm sınıf düzeylerinde olduğu gibi 12. sınıf öğrencilerinin de başarısız dersleri olması durumunda bu derslerden sorumlu olacaklar ve takvimine göre girecekleri sorumluluk sınavlarından başarılı olmaları halinde mezuniyet puanları …
12 sınıf öğrencisi devamsızlıktan kalır mı?
12 sınıf öğrencisi devamsızlıktan kalır mı?
Liselerde sınıf geçme ve karne notuyla ilgili yeni bir düzenleme geldi. Düzenlemeye göre; artık devamsızlıktan sınıfta kalma olmayacak. Yıl sonu başarı puanıyla ilgili de bir düzenleme yapıldı. Milyonlarca lise öğrencisini ilgilendiren karar verildi.
12 sınıfta devamsızlık kaç gün?
Milli Eğitim Bakanlığı yönetmeliğine göre; özürlü ve özürsüz devamsızlık toplamda 30 günü geçmeyecektir. Otuz günü geçen öğrenci sınıf tekrarı yapabilir.
2021 yılında sınıfta kalma var mı?
2021-2022 eğitim öğretim döneminde liselerde sınıfta kalma uygulaması olacak. Yüz yüze eğitimde kararlı olduğunu açıklayan MEB, lisede devam zorunluluğu bulunduğunun altını çizdi.
12 sınıflar ne zaman diploma alacak?
12 sınıflar ne zaman diploma alacak?
12. sınıf öğrencilerinden mezun olanlara, uzaktan eğitim derslerinin sona ereceği 2 Temmuz tarihi esas alınarak, doğrudan veya yıl sonu başarı puanına göre, mezun duruma gelemeyenlere ise sorumlu oldukları derslerden yapılacak sorumluluk sınavlarında başarılı sağlamaları ve sorumluluklarının kaldırılmış olması kaydıyla …
12 sınıf Zayıf dersi olan diploma alabilir mi?
12 sınıf Zayıf dersi olan diploma alabilir mi?
Ancak başarısız dersleri olan 12. sınıf öğrencileri sadece 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı için bu derslerden sorumlu olacaklar ve takvimine göre girecekleri sorumluluk sınavlarından başarılı olmaları hâlinde mezun olup diploma almaya hak kazanacaklardır.