Modoratör
Yeni Üye
132 Ne numarası?
Kabloses Tarifeleri
Ücretsiz Özel Servis Numaraları
Sıhhi İmdat | 112
Alo AFAD | 122
TCDD Acil Durum İhbar Hattı | 131
Acil Yardım Hizmetleri Destek Hattı | 132
129 nerenin numarası?
129 nerenin numarası?
Polis – 129; Ambulans – 127; Yangın – 128; Trafik polisi – 126; Deniz ihbar – 125.
132 Telefon Kimin?
Turkcell`in GSM telefonları için "132 Bilinmeyen Numaralar Servisi" hizmete girdi. Turkcell`in GSM telefonları için "132 Bilinmeyen Numaralar Servisi" hizmete girdi.
188 nerenin telefonu?
188 nerenin telefonu?
Acil Telefon Numaraları
ACİL İLETİŞİM NUMARALARI
Acil Servis (Alo Ambulans) | 112
Kablo Arıza | 126
Uyandırma | 135
Cenaze Hizmetleri | 188
Alo 177 nedir?
Alo 177 Türkiye genelinde meydana gelen orman yangınlarının acil olarak yetkililere bildirilmesi için kullanılan numaradır. Bu hizmet, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen bir hizmettir.
0532 numara kime ait?
0532 numara kime ait?
532 numaralı telefon Turkcell operatörüne ait bir telefondur.
Acil bir durumda telefonla 911 i arayarak yardım istiyorsanız hangi ülkede siniz demektir?
Batı ülkelerinde, emniyet, sağlık ve yangın gibi acil yardım hizmetleri tek merkezden koordine edilmekte olup, Avrupa Birliği'ne üye ülkelerde 112, Amerika'da 911 numarası acil yardım hattı olarak kullanılmaktadır.
172 nerenin telefonu?
172 nerenin telefonu?
Alo 170 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bilgilendirme hattı olarak hizmet verir. Bu hattan sosyal haklarınızı öğrenebilirsiniz. İş kanunu ile ilgili sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Vatandaşlar bu hattı arayarak her türlü soru ve şikâyetlerini iletebilirler.
119 Hangi numara?
Acil Telefon Numaraları
ACİL İLETİŞİM NUMARALARI
Acil Servis (Alo Ambulans) | 112
Uyandırma | 135
Cenaze Hizmetleri | 188
Posta Kodu | 119
177 nereye bağlı?
177 nereye bağlı?
T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı'nın Türkiye genelinde 24 saat hizmet veren ücretsiz "ORMAN YANGIN İHBAR" hattıdır.
Alo 178 nedir?
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, vatandaşların Üst Kurul ile daha kolay ve hızlı irtibat kurması, şikayetlerini ve taleplerini rahat iletebilmeleri için ALO 178'i hayata geçirdi.