Modoratör
Efsanevi Üye
16 yasindaki yagmura ne oldu?
Aydın'ın Didim ilçesinde geçen yıl kaybolduktan 2 gün sonra 54 yaşındaki komşusu Nizam Cansızlar tarafından 27 bıçak darbesiyle canice öldürülen Yağmur Tayhan cinayetinde 3'üncü kişiye ait kan örneği şüphesi ortaya çıktı. Kan örneği incelenmek üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
16 yasindaki Sila ne oldu?
Giresun'da, 16 yaşındaki Sıla'yı boğazını keserek öldüren Hüseyin Can Gökçek'in, olay öncesinde tüm aileyi tehdit ettiği ortaya çıktı. Türkiye'yi yasa boğan korkunç olayla ilgili Sıla'nın halası ve babası Sabah gazetesine konuştu.
Sıla Şentürk Kimdir?
Giresun'da 16 yaşındaki Sıla Şentürk'ü boğazını keserek öldürdükten sonra kaçarken yakalanan Hüseyin Can Gökçek (21), akıl sağlığı tespiti için cezaevinden Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. Beyaz tulum giydirilen Gökçek, muayenesinin ardından yeniden cezaevine götürüldü.
16 yasindaki Sila neden öldü?
16 yasindaki Sila neden öldü?
Giresun'da 16 yaşındaki Sıla Şentürk öldürüldü. Olay, sabah saatlerinde Erikliman köyünde meydana geldi. Babaannesine ait evde kalan Sıla Şentürk, iddiaya göre bir süre önce ailesinin nişanlandırdığı 21 yaşındaki Hüseyin Can Gökçek ile tartıştı. Gökçek, yanında getirdiği bıçakla Şentürk'ün boğazını kesti.
Didim yağmur neden öldü?
Didim yağmur neden öldü?
Aydın'ın Didim ilçesinde düğün dönüşünde ailesine bir yere uğrayacağını söyleyen ve 2 gün sonra bir arazide 27 bıçak darbesiyle öldürülmüş olarak bulunan lise öğrencisi Yağmur Tayhan'ın (16) katil zanlısı olarak yakalanıp, gözaltına alınan komşuları Nizam Cansızlar'ın ifadesi ortaya çıktı.
Yağmur Tayhan nasıl öldü?
27 Temmuz günü saat 07.30 sıralarında devriye görevi yapan polis ekiplerince, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki boş arazide Yağmur Tayhan'ın cansız bedeni bulundu. Evlerine bir kilometre, babasının lokmacı dükkanına ise 70 metre mesafedeki arazide cesedi bulunan Tayhan'ın vücudunda 27 bıçak darbesi olduğu belirlendi.
Sıla Şentürk nişanlısı kaç yaşında?
Giresun'da Hüseyin Can Gökçek (21), bir süre önce ayrıldığı nişanlısı Sıla Şentürk'ü (16) bıçakla boğazını keserek öldürdü. Aile fertlerinin olmadığı evde işitme ve konuşma engelli babaanne, durumu komşularına ifade edip yardım istedi.
Sıla Senturk neden oldu?
Giresun'da Hüseyin Can Gökçek (21), ailesinin isteğiyle nişanlandığı Sıla Şentürk'ü (16) bıçakla boğazını keserek öldürdü.
Sıla Şentürk kim öldürdü?
Sıla Şentürk kim öldürdü?
DHA'nın haberine göre Şentürk, Hüseyin Can Gökçek adındaki kişi tarafından bıçakla öldürüldü. Polis ekipleri, olay yerinden kaçan Gökçek'i şehir dışına çıkmak için gittiği havalimanında yakaladı.
Mersin Çapa restaurant müdürü öldü mü?
Mersin Çapa restaurant müdürü öldü mü?
Mersin'de Gece Yarısı Evinin Önünde Bıçaklanan Restoran Müdürü Can Sürvar Hayatını Kaybetti.
Yağmur Tayhan katili kim?
AİLESİNDEN AYRILDIĞI ANLAR KAMERADA Tayhan'ın katil zanlısı olarak komşuları Nizam Cansızlar, polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden Cansızlar, cinayeti psikolojik sorunları nedeniyle işlediğini söylediği öğrenildi.