Modoratör
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
17 Eylül ne Haftası?
Yeni eğitim ve öğretim yılının başladığı “İlköğretim Haftası” etkinlikleri, Covid-19 tedbirleriyle yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından illere gönderilen yazıda, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı İlköğretim Haftası’nın 13-17 Eylül tarihleri arasında kutlanacağı bildirildi.Eylülün 3 haftası ne kutlanır?
Eylülün 3 haftası ne kutlanır?Yasalarımıza göre bu süreç zorunludur ve ücretsidir. Okulların açıldığı ilk hafta (Eylül ayının 3. haftası) ilköğretim okullarımızda İlköğretim Haftasıolarak kutlanır.
25 Eylül ne Haftası?
25 Eylül ne Haftası?Ülkemizde Kutlanan Önemli Gün ve Haftalar
OCAK
Veremle Savaş Eğitimi Haftası | Ocak ayının ilk Pazartesi günü
İtfaiyecilik Haftası | 25 Eylül-1 Ekim
Dil Bayramı | 26 Eylül
Dünya Turizm Günü | 27 Eylül
5 Haziran hangi sos günü?
1972 yılında İsveç’in Stokholm kentinde yapılan Birleşmiş Milletler Çevre Konferansı’nda alınan bir kararla, 5 Haziran günü Dünya Çevre Günü olarak kabul edildi.Eylül ayında hangi doğa olayları olur?
Eylül ayında hangi doğa olayları olur?Eylül ayı ile gündüzler kısalır, geceler uzar. Güneş, erken batar. Daha az ısı ve ışık verir. Serin, yağmurlu ve rüzgarlı günlerin sayısı artar.
Trafik Haftası Ne Zaman 2021?
Trafik Haftası Ne Zaman 2021?Bu yıl 01-07 Mayıs 2021 tarihleri arası Karayolları Trafik Haftası olarak kutlanmaktadır.
T
- Tıp Bayramı
- Trafik Haftası
- Turizm Haftası
- Türk Büyükleri Günü
- Türk Dil Bayramı
- Türk Standartları Haftası
- Tutum Yatırım Haftası
- Tüketiciyi Koruma Haftası
Eylül ayında hangi özel gün var?
Eylül ayında hangi özel gün var?Önemli Gün ve Haftalar
TARİH | ADI
EYLÜL
1 Eylül | Dünya Barış Günü
19 Eylül | Gaziler Günü
Eylül ayının 3. Haftası | İlköğretim Haftası
Dayılar günü ne zaman 2021?
Dayılar günü ne zaman 2021?Bugün hayatınızdaki tüm harika amca, dayı, hala ve teyzeleri onurlandırın.