Modoratör
Yeni Üye
18aralık ne sınavı var?
AUZEF Yarıyıl Sonu (Bitirme Sınavları) ise 18 – 19 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2021-2022 Güz Dönemi Bitirme Sınavları Cumartesi ve Pazar günleri 4 oturumda gerçekleştirilecek.
Online sınav hangi durumlarda iptal edilir?
Online olarak gerçekleştirilen Açıköğretim Lise sınavarına giren adaylar aynı internet IP'si üzerinden aynı bilgisayar veya başka cihaz ile sınav soruları hakkında arama yapıldığında, sistem kopya uyarısı algılıyor. Bu durumda ekranda AÖL sınav iptal uyarısı beliriyor. Bu durumda girmiş olduğunuz sınav iptal ediliyor.
18.12 2021 ne sınavı var?
18.12 2021 ne sınavı var?
HAFTA SONU NE SINAVI VAR? YDUS: Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı 19 Aralık 2021 tarihinde uygulanacak. AUZEF bitirme sınavları ise 18 – 19 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek.
YDUS sınavına kimler girebilir?
YDUS sınavına kimler girebilir?
Meslek ve sanatını uygulamasına ve uzman olmak istediği dalda çalışmasına engel teşkil edebilecek fiziksel ve ruhsal bir hastalığı bulunmayan adaylar YDUS'a girebilmektedir. Yabancı uyruklu adaylar da YDUS'a girebilmektedir.
2022 TIPDİL sınavı ne zaman?
Ankara Üniversitesi TÖMER tarafından yılda iki defa yapılan TIPDİL sınavının ilkinin sınav tarihi açıklandı. Ankara Üniversitesi Sınav Yönetim Merkezi (ASYM) tarafından yapılan resmi açıklamaya göre TÖMER TIPDİL sınavı 26 ŞUBAT 2022 tarihinde yapılacak.
Ösym sınav görevi nasıl iptal edilir?
Bu nedenle ÖSYM görevini iptal etmek için, görev bilgilerini ve görevi iptal sebebini belirten bir dilekçe yazarak ya ösym büromuza bizzat getirmeleri ya da 0(384) 228 10 38 numaralı faksına göndermeleri gerekmektedir.
26 Haziran 2022 Ne sınavı var?
26 Haziran 2022 Ne sınavı var?
26.06.2022 tarihinde ösym tarafından arabuluculuk sınavı gerçekleştirilecektir. bu tarih de dolu yani arkadaşlar.
Martta ne sınavı var 2022?
Martta ne sınavı var 2022?
BU HAFTA SONU SINAV VAR MI? e-YDS 2022/3 (İngilizce) Sınavı 19 Mart cumartesi günü uygulanacak. Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı 2022-MEB-EKYS İSE 20 Mart Pazar günü uygulanacak.
YDUS Sınav süresi ne kadar?
YDUS Sınavı Kaç Dakikadır? YDUS'ta çoktan seçmeli soruların yer aldığı sınavın cevaplama süresi 100 dakika, açık uçlu soruların yer aldığı sınavın cevaplama süresi ise 60 dakikadır.
YDUS ne işe yarar?
Yarışma esaslarına dayanan Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS), mesleki bilgi üzerine yapılır. Sınavın amacı uzmanlık eğitimine kabul edilecek adayları seçerek tercihlerine göre mevcut kontenjanlara yerleştirmektir.
TIPDİL Başvuru 2022 ne zaman?
TIPDİL Başvuru 2022 ne zaman?
| SINAV | BAŞVURU TARİHLERİ
T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI | COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMİ UZMAN YARDIMCILIĞI YAZILI SINAVI SINAV UYGULAMA KILAVUZU | 31.01.2022-11.02.2022
ANKARA ÜNİVERSİTESİ TÖMER | TÖMER TIPDİL SINAVI SINAV UYGULAMA KILAVUZU | 17.01.2022-28.01.2022