- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 5.751
- Meslek
- Webmaster
2 dönem seminer ne zaman?
2. Ara Tatil Semineri: 22 Ocak – 4 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılmıştır.
Seminerler kaç saat sürer 2021?
Aday öğretmenler; sınıf içi, okul içi ve okul dışı uygulamalardan sonra, Aday Öğretmen Yetiştirme Programı Uzaktan Eğitim Seminerine (160 saat) katılırlar.
Seminer haftası ne zaman 2022?
Bakanlığımıza bağlı her derece ve türdeki eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin 2022 yılı Nisan dönemi (11-15 Nisan) mesleki çalışmaları, uzaktan eğitim yoluyla gerçekleştirilecektir.
2021-2022 seminerleri ne zaman?
2021-2022 eğitim öğretim dönemi öğretmen seminerleri ocak ayının son günlerinde başlayacak. Millî Eğitim Bakanlığı, 22 Ocak-6 Şubat tarihlerindeki iki haftalık yarıyıl tatilinde öğretmenlere isteğe bağlı kapsamlı eğitim programı hazırladı.
Yüksek lisans seminer ödevi nedir?
Seminer dersi, ilgili anabilim dalında yetkin öğretim üyeleri tarafından verilir. Seminer dersinin başlıca amacı, yüksek lisans tezinin bilimsel kurallara uygun yazılmasını sağlayacak temel prensiplerin aktarılmasıdır. Ders kapsamında bilimsel araştırmanın esasları ve tez yazımındaki önemli konular ele alınacaktır.
Seminer saat kaçta başlıyor?
İlk seminer saat 09:30 ile 10:00 arasında tüm öğretmenler için yapılacak. Seminerler EBA'dan takip edilebilecek.
Seminer uzaktan mı?
Seminerler online mı sorusu, ara tatilde öğretmenler için kritik bir öneme sahip olacak. Normal şartlar altında seminerlere fiziki olarak katılım sağlayan öğretmenler, Nisan ara tatilinde seminerlere online olarak katılma hakkına sahip olacak. Konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıklama yaptı.
Eylul semineri ne zaman 2022?
Milyonlarca öğrenci için ise birinci dönem, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayacak. Birinci dönem 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecek. 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için 31 Ağustos-3 Eylül 2021'de uyum eğitimleri gerçekleştirilecek.
Ara seminer ne zaman Nisan 2022?
Öğretmenler ara tatilde seminerlerini uzaktan yapacak. İşte Nisan 2022 ortaöğretim (lise) ara tatil seminer programı… Bakan Özer, 2021-2022 eğitim öğretim yılının 11-15 Nisan'da yapılacak ikinci ara tatil sürecine ve eğitim gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Seminerler ne zaman başlıyor 2022?
2021-2022 seminer var mi?
Öğretmen eğitim seminerleri her yıl eğitim öğretim döneminden önce belirlenen takvim doğrultusunda gerçekleştiriliyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan iş takvimine göre, 2021-2022 eğitim öğretim dönemi öğretmen seminerleri , ağustos ayında yapılacak.