2 tane 2 ile teşekkür alınır mı?
Peki karnesinde 2 olan öğrencinin durumu ne olacak. Eğer öğrencinin Türke ya da Matematik dersin ortaması 3'ün üzerindeyse ve karne not ortalaması 75 üzeri ise Teşekkür belgesi alabilir.
8 sınıf teşekkür almak için notlar nasıl olmalı?
8. Sınıf öğrencilerinden ortalama puanı 70.00 – 84.99 arasında olanlar "Teşekkür Belgesi", 85.00 puan üzeri olanlar ise takdirname almaya hak kazanmaktadır.
2 zayıf ile teşekkür alınır mı?
2 zayıf ile teşekkür alınır mı?
85,00 ve daha yukarı olan öğrenciler takdir belgesi, Lisede en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirilir. Bu durumda ortalaması tutması durumunda karnede 2 olursa takdir alınır, karnede 1 varsa teşekkür alınmaz.
Karnede 50 olursa takdir alınır mi?
Karnede 50 olursa takdir alınır mi?
Aritmetik ortalama hesaplanırken bölme işleminde virgülden sonra gelen 2 basamak yürütülür. Yılsonunda derslerden başarılı olunabilmesi için; iki dönem puanı aritmetik ortalaması minimum 50 puan olmalıdır veya birinci dönemde alınan puan ne olursa olsun ikinci dönem puanı en az 70 olmalıdır.
5 sınıf teşekkür almak için notlar nasıl olmalı?
5. Sınıf öğrencilerinden ortalama puanı 70.00 – 84.99 arasında olanlar "Teşekkür Belgesi", 85.00 puan üzeri olanlar ise takdirname almaya hak kazanmaktadır.
8 sınıf matematik ortalama kaç olursa teşekkür alınır?
Eğer öğrencinin Türke ya da Matematik dersin ortaması 3'ün üzerindeyse ve karne not ortalaması 75 üzeri ise Teşekkür belgesi alabilir. Aynı şekilde karne notu ortamalası 85 üzeri ise de takdir belgesi alabilecek.
Lise tesekkur kac puanla alinir?
Lise tesekkur kac puanla alinir?
a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi, b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi, c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri karnelerini e-Okul üzerinden dijital olarak alacak.
Tesekkur belgesi kac puanla alinir?
Tesekkur belgesi kac puanla alinir?
70,00 – 84,99 puan aralığında olanlar teşekkür belgesi, 85,00 ve daha üstü bir puana sahip olanlar takdir belgesi, Ortaöğrenim süresince en az 3 öğretim yılı dönemleri boyunca takdir belgesi almış olanlar da üstün başarı belgesi ile ödüllendirilir.