<
Modoratör
Yeni Üye
2 yıllık ilahiyat var mı?
2 yıllık İlahiyat bölümünden mezun olan kişilere İlahiyat Meslek Unvanı verilir. 2 yıllık İlahiyat bölümünden mezun olanların müezzin, imam ya da Kur'an öğreticisi olma imkanı bulunmaktadır.
2 yıllık ilahiyat hangi puan türünden alıyor?
İlahiyat (Önlisans) Taban Puanları (2 Yıllık)
Üniversite | Bölüm | Puan Türü
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR) (Devlet Üniversitesi) | İlahiyat (Arapça) (Önlisans) (Açıköğretim) | TYT
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR) (Devlet Üniversitesi) | İlahiyat (Önlisans) (Açıköğretim) | TYT
Ilahiyat ön lisans kaç yıl?
Ilahiyat ön lisans kaç yıl?
İlahiyat (2 Yıllık) 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları – Sabah.
2 yıllık ilahiyat hangi şehirlerde var?
2 Yıllık İlahiyat Taban Puanları ve Sıralama
Üniversite Adı | Bölümün Adı | Puan Türü
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR) (DEVLET) | İlahiyat (Arapça) (Önlisans) (Açıköğretim) | TYT
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR) (DEVLET) | İlahiyat (Önlisans) (Açıköğretim) | TYT
2 yıllık ilahiyat mezunları ücretli öğretmenlik yapabilir mi?
ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK İÇİN GEREKEN ŞARTLAR 4 yıllık Üniversite mezunu (lisans), 2 yıllık Üniversite mezunu (ön lisans) ve emekli olmuş olan öğretmenler bu görevi yapabilmektedir. Lise düzeyinde veya daha aşağısında eğitim alan kişiler ücretli öğretmen olmak için başvuru yapamaz.
Ilahiyat bölümü hangi puan türü?
Ilahiyat bölümü hangi puan türü?
İlahiyat Bölümü (4 Yıllık)
Üniversite | Bölüm Adı | Puan Türü
HARRAN ÜNİVERSİTESİ | İlahiyat (M.T.O.K) | SÖZ
HARRAN ÜNİVERSİTESİ | İlahiyat (M.T.O.K İÖ) | SÖZ
HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ | İlahiyat | SÖZ
HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ | İlahiyat (M.T.O.K) | SÖZ
2 yıllık ilahiyat Nasıl 4 yıllığa tamamlama?
Yazımızda bahsettiğimiz gibi İlahiyat Bölümü DGS geçişi için 2 yıllık önlisans bölümünden mezun olup daha sonra DGS sınavından 4 yıllık lisans bölümünün tercihi için istenilen puana sahip olmanız gerekiyor.
İlahiyat fakültesi hangi illerde var?
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ (4 Yıllık)