Son Konular

20 Yıldır Kör Olan Kadının Mucizevi Göz Ameliyatı Sonrası Görme Şansı Doğdu

Credits
1.229.824
20-yil-sonra-net-gormeye-basladi-bana-gozumu-18777896_amp.jpg

53 yaşındaki Şirin Kılıç, doğuştan göz bebeği kayması ve katarakt nedeniyle uzun yıllardır ciddi görme sorunları yaşıyordu. Ancak Medipol Mega Üniversite Hastanesi'nde Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Yusuf Yıldırım'ın gerçekleştirdiği ameliyatla artık hayatı değişti. Ameliyat sonrasında Kılıç, hem görme yetisinin arttığını hem de göz yapısının düzeldiğini gözlemledi.

Prof. Dr. Yusuf Yıldırım, hastanın ameliyat öncesinde karmaşık bir durumla karşı karşıya olduğunu belirterek, cerrahinin oldukça riskli olduğu için daha önce diğer hastanelerde ameliyat önerilmediğini ifade etti. Ancak detaylı bir değerlendirme sonrasında, doğru tekniklerin uygulanabileceğini gördüklerini dile getirdi.

Ameliyatın başarılı geçmesindeki en büyük etkenlerden biri de teknoloji, deneyim ve hasta güveninin bir araya gelmesiydi. Prof. Dr. Yıldırım, "Hastamızın görme yetisi önemli ölçüde arttı. Şimdi hedefimiz diğer gözle de ilgilenerek ona da yardımcı olmak" dedi.

Şirin Kılıç ise ameliyat sonrasında kendini yeniden doğmuş gibi hissettiğini belirterek, "Gözüm neredeyse 20 yıldır görmüyordu. Artık net bir şekilde görebiliyorum. Bu ameliyatı asla beklemiyordum, ancak şimdi dünyayı çok daha net görebiliyorum. Ne kadar minnettar olsam az" şeklinde konuştu.

Ataşehir'de Çatışma: Polis Gruba Müdahale Etti!

Altın fiyatları günü düşüşle açtı!

1. Konular

1. 1.281.112
  2. Mesajlar

1. 1.678.502
  3. Kullanıcılar

1. 31.757
  4. Son üye

Geri
Üst Alt