Editör
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
2001 ne demek?
2001 nitelik kodu Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olma şartı taşımak anlamına gelmektedir. Yani kişi kendi alanıyla ilgili olsa da olmasa da herhangi bir Ortaöğretim kurumundan mezun ise 2001 kodlu yerlere tercihte bulunabilir.2023 nitelik kodu nedir?
2023 nitelik kodu bulunan kadro ve bölümlere tercih yapılması için adayların “Ortaöğretim Kurumlarının Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı ve Dallarından veya Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı – Endüstriyel Elektronik Dalından” mezun olmaları gerekmektedir.Ösym 7225 nitelik kodu nedir?
Ösym 7225 nitelik kodu nedir?ÖSYM KPSS 2016/2 tercih kılavuzunun Özel Koşullar ekinde belirtilen 7225 nitelik kodu kodu, güvenlik soruşturması yaptırma şartını kapsıyor.
7248 nitelik kodu nedir?
7248 nitelik kodu nedir?Her pozisyon için aranan nitelik kodları tercih kılavuzunda yazar ve adayların bu kodların ne anlama geldiğini bilerek tercihte bulunması beklenir. 7248 nitelik kodu gerektiren kadrolar vardiyalı olarak çalışılan işleri ifade eder. Vardiyalı çalışmaya engel durumu olanların bu kadroları tercih etmemesi gerekir.
2001 koşulu nedir?
2001 nitelik kodunun kılavuzdaki açıklaması “Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak.” şeklindedir. Yani ortaöğretim düzeyinde eğitim görmüş ve diploma almaya hak kazanmış adayların tümü bu nitelik kodunun bulunduğu kadrolar için başvuruda bulunabilirler.3001 hangi bölümleri kapsar?
HANGİ KURUMLAR 3001 NİTELİK KODUYLA ALIM YAPIYOR? Belediyeler, İl Özel İdareleri, üniversiteler vs. kurumlar ön lisans mezunu programlarından mezun olan adaylar arasından zabıta, itfaiye eri, ambar memuru, bilgisayar işletmeni gibi kadrolarda alım yapıyor.Paramedik kodu kaç?
Paramedik kodu kaç?3005 nitelik kodu: Acil Bakım Teknikerliği, Acil Yardım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği önlisans programlarının birinden mezun olanların tercihte bulunabileceği anlamı geliyor.
7322 nitelik kodu nedir?
7322 nitelik kodu nedir?7322 nitelik kodu, KPSS özel koşullar arasında yer alıyor. Bu pozisyona atanacak aday 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 2. Maddesine göre istihsal edilen Havacılık tazminatına ilişkin Yüksek Planlama Kurulu Kararı eki II sayılı cetvelinde terminal hizmetlerinde görev yapacaktır.
7257 nitelik kodu nasıl alınır?
7257 nitelik koduna girmek için kişilerin arazi koşullarında çalışmaya elverişli bir sağlığa, güce, vücuda ve isteğe sahip olması gerekir. Arazi koşulları kolay olan koşullar değildir. Bunun için bu bireylerin dayanıklı olması gerekmektedir. Vücut dirençlerinin yüksek olması gerekir.7205 kodu nedir?
7205 Avukatlık ruhsatı aldıktan sonra serbest olarak en az iki yıl mesleği ile ilgili çalışmış olmak.7322 kpss nitelik kodu nedir?
7322 kpss nitelik kodu nedir?4747 nitelik kodu nedir?
4747 nitelik kodu nedir?4747 Mimarlık lisans programından mezun olmak. 4755 Restorasyon lisans programından mezun olmak. 4757 şehir ve Bölge Planlama lisans programından mezun olmak. 4797 Beslenme ve Diyetetik lisans programından mezun olmak.