2021 astsubay sınavları ne zaman?
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca 04 Nisan 2021 tarihinde yapılan 2021 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na (2021-MSÜ) başvuru yapan, sınav ücretini yatıran ve 2021-YKS başvurusu bulunan adaylar tercih yapabilecektir.Astsubay olmak için yaş sınırı kaç?
Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Eğitim Merkezi Komutanlığı Temin Yönetmeliği. b. Yaş Şartı: Düzeltilmemiş nüfus kaydına göre müracaat yapılan yılın Ocak ayının biri itibariyle 27 yaşını, lisansüstü öğrenimini tamamlamış olanlar için 32 yaşını bitirmemiş olmak. c.Türk Silahlı Kuvvetleri subay alımı ilk kayıt döneminde kayıt hakkı kazanamayan adaylar için ikinci çağrı 22 Nisan 2021 tarihinde yapılacak ve bu adayların kayıt işlemleri 26-27 Nisan 2021 tarihleri arasında, 08:30-17:00 saatleri içerisinde, 5'inci maddede belirtilen yerlerde yapılacaktır.
MSÜ sınavı ne zaman 2022?
MSÜ sınavı ne zaman 2022?MSÜ sınavı 2022 yılında mart ayında düzenlenecek.
2021 Subay Sınavları Ne Zaman?
2021 Subay Sınavları Ne Zaman?2021 MSÜ SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK? ÖSYM'nin yaptığı açıklamaya göre, MSÜ Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı 4 Nisan 2021 Pazar günü saat 10.15'te tüm il merkezlerinde yapılacak.
Astsubaylığa kimler başvurabilir?
2021 TSK astsubay alımı ile ilgili yayınlanan duyuruda; Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerinde muvazzaf astsubay olarak istihdam edilmek üzere ön lisans düzeyinde mezunlar için 25 yaşından büyük olmayanlar ile lisans düzeyinde mezunlar için 27 yaşından büyük olmayanların başvurabileceği bildirildi.2021 dış kaynak subay alımı olacak mı?
Türk Silahlı Kuvvetlerine, Kuvvet Komutanlıklarında/Milli Savunma Üniversitesinde görevlendirilmek üzere 2021 Yılı Dış Kaynaktan Muvazzaf Subay Adayı temin edilecek.Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığında eğitim-öğretim görecek, Jandarma Genel Komutanlığının muvazzaf/sözleşmeli (erkek/kadın) astsubay ve Sahil Güvenlik Komutanlığının sözleşmeli (erkek/kadın) astsubay ihtiyacına yönelik başvurular 08-23 Aralık 2021 tarihleri arasında internet üzerinden yapılacaktır.