Son Konular

2021 Tokat Halk egitim Merkezinde hangi kurslar var?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

2021 Tokat Halk eğitim Merkezinde hangi kurslar var?

HALK EĞİTİM MERKEZİ 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜCRETLİ USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU ŞARTLARI VE BAŞVURU FORMU
- El Sanatları (Çanta, Kemer Ahşap, Ebru,Makrome,Kumaş Boyama, Kağıt Röfle)
- Kadın Üst Giysileri Dikimi.
- Makine Nakışları Kursu.
- Kuaförlük Kursu (Bayan)
- Halıcılık Kursu.
- Trikotaj Kursu.
- Aile Eğitimi Kursu.

Usta Öğreticilik Kursu kaç gün?

Ustalık Belgesi Sahipleri Mesleki Eğitim Merkezlerinde Düzenlenen 40 Saatlik Usta Öğreticilik Kurslarına Katılarak Usta Öğretici Belgesi Alabilirler. Mesleki Eğitim Merkezlerinde Usta Öğreticilik Kursu Kayıt Alımları Yıl Boyu Devam Etmektedir, Başvuru Sayısı 20 Kişiye Ulaştığı Zaman Kurs Açılmaktadır.

2021 Halk eğitim Başvuruları Ne Zaman?

2021 Halk eğitim Başvuruları Ne Zaman?
Başvuru işlemleri 02 Ağustos-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında "e-Yaygın sistemi-Başvurular / Usta Öğretici Başvurusu" ekranı üzerinden yapılacaktır. 1. e-yaygin.meb.gov.tr internet adresi üzerinden e-Devlet şifrenizle giriş yaparak "Başvurular – Usta Öğretici Başvurusu" menüsünden online başvuru yapılacak.

Halk Eğitim Merkezi kaç yaş sınırı?

Halk Eğitim Merkezlerince Açılacak Ücretsiz Kurslarda Her Kurs İçin Farklı Yaşı Sınırı Belirlenmektedir. Çoğunlukla Kurslar İçin 14 Ve Üstü Yaş Sınırı Belirlenir. Alt Yaş Grupları İçin De (Müzik Ve Spor) Kurslar Açılabilir. 18 Yaşından Küçükler Kurslara Veli İzni İle Katılmaktadır.

Usta öğreticilik belgesi kimler alabilir?

USTA ÖĞRETİCİLİK BELGESİ ; Ustalık veya işyeri açma belgesine sahip olanlar ile en az ön lisans seviyesinde mesleki eğitim almış olanlar, Mesleki Eğitim Merkezlerinde açılan 40 saatlik Usta Öğreticilik kursuna katılabilirler. Kursu başarı ile tamamlayanlara usta öğreticilik belgesi verilir.

Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Belgesi Nereden Alınır?

Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Belgesi Nereden Alınır?
Bu sertifikaya sahip olmak için size en yakın Halk Eğitim Merkezine başvuru yapmanız gerekmektedir. Size en yakın halk eğitim merkezinde açılacak olan kursa başvuru yapmak için e-devlet ya da e-yaygın sistemlerini kullanabilirsiniz.

Halk Eğitim başvuruları ne zaman başlıyor?

Kurumumuzda 2020-2021 eğitim ve öğretim yılında açılacak kurs programlarında görevlendirilmek üzere usta öğretici talepleri alınacaktır. Başvuru işlemleri 24 Ağustos – 18 Eylül 2020 tarihleri arasında Ek-2 Ücretli Usta Öğretici Başvuru Değerlendirme Formuna esas belgeler ve dilekçe ile kurumumuza yapılacaktır.

2021 Tokat Halk Eğitim Merkezi'nde birçok farklı kurs seçeneği bulunmaktadır. Bazı kurslar ve programlar ise şunlardır:
- El Sanatları (Çanta, Kemer Ahşap, Ebru, Makrome, Kumaş Boyama, Kağıt Röfle)
- Kadın Üst Giysileri Dikimi
- Makine Nakışları Kursu
- Kuaförlük Kursu (Bayan)
- Halıcılık Kursu
- Trikotaj Kursu
- Aile Eğitimi Kursu

Usta Öğreticilik Kursu ise Mesleki Eğitim Merkezlerinde düzenlenen 40 saatlik bir programdır. Usta Öğreticilik Belgesi sahipleri, bu kurslara katılarak Usta Öğretici Belgesi alabilirler. Mesleki Eğitim Merkezlerinde Usta Öğreticilik Kursu kayıt alımları yıl boyu devam etmektedir ve başvuru sayısı 20 kişiye ulaştığında kurs açılmaktadır.

Halk Eğitim Başvuruları ise 02 Ağustos-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında "e-Yaygın sistemi-Başvurular / Usta Öğretici Başvurusu" ekranı üzerinden yapılmaktadır. Başvuruları e-yaygin.meb.gov.tr internet adresi üzerinden e-Devlet şifrenizle giriş yaparak gerçekleştirebilirsiniz.

Halk Eğitim Merkezleri tarafından açılan ücretsiz kurslarda her kurs için farklı yaş sınırları belirlenmektedir. Genellikle kurslar için 14 yaş ve üzeri yaş sınırı belirlenirken, alt yaş grupları için (müzik ve spor) kurslar da açılabilmektedir. 18 yaşından küçük katılımcılar ise kurslara veli izni ile katılabilmektedir.

Usta Öğreticilik Belgesi ise ustalık veya işyeri açma belgesine sahip olanlar ile en az ön lisans seviyesinde mesleki eğitim almış olanlar tarafından alınabilmektedir. Mesleki Eğitim Merkezlerinde açılan 40 saatlik Usta Öğreticilik kursuna katılan ve başarıyla tamamlayan kişilere usta öğreticilik belgesi verilmektedir.

Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Belgesi almak isteyen kişilerin en yakın Halk Eğitim Merkezine başvuru yapmaları gerekmektedir. Bu belgeyi alabilmek için e-devlet ya da e-yaygın sistemlerini kullanarak başvuru yapabilirsiniz.

Halk Eğitim başvuruları ise genellikle her yıl belirli bir dönemde alınmaktadır. Başvuru tarihleri ve detayları kurumun ilanlarına göre değişiklik gösterebilir. Örneğin, 2021 başvuru tarihleri için 02 Ağustos-31 Ağustos 2021 olarak belirtilmiş.

Beton Nedir Nelerden Olusur?

Ayak kemik ameliyati kac gunde iyilesir?