Son Konular

2025 YKS Alan Yeterlilik Testleri Güney Bölgesinde Başladı

Credits
1.230.245
adana-mersin-hatay-ve-osmaniye-de-yks-nin-iki-18775444_amp.jpg

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2025-YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testleri (AYT), Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de başladı. Adana'da adaylar, sınav için okullara giderken Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından düzenlenen AYT'ye giriş yaptılar. Kimlik ve sınav giriş belgeleri kontrol edilen adaylar, heyecanla salonlara alındı. Aileler ise okul dışında heyecanla bekleyişlerini sürdürdü.

Mersin'de ise adaylar, sabahın erken saatlerinde sınav merkezlerine doğru yola çıktılar. Yenişehir ilçesinde bulunan Mehmet Adnan Özçelik Anadolu Lisesi'nde kontrol işlemlerinin ardından öğrenciler sınav salonlarına alındı ve sınavlarına başladılar.

Hatay'ın Antakya ilçesinde de adaylar, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'nde sınav heyecanı yaşadılar. Aileler ve yakınları tarafından başarı dileklerini alan öğrenciler, görevliler tarafından yönlendirilerek sınav salonlarına alındılar.

Osmaniye'de ise adaylar, sabahın erken saatlerinden itibaren sınava girecekleri okulların önünde beklemeye başladılar. Kimlik kontrollerinin ardından adaylar sınav salonlarına geçiş yaptılar. Adayların yakınları da sınavın tamamlanmasını okulun dışında merakla beklediler.

Hunan'a Acil Sel Yardımı Sevkiyatı Yapıldı

Gazeteci Fatih Altaylı'nın şok eden ifadesi kamuoyunu şaşırttı!

Benzer Konular

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT), Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de başladı. Adana'da sınav için okullara erken saatlerde giden adaylar, heyecanlı bekleyişlerini sürdürüyor. TYT kapsamında adaylara Türkçe, Sosyal Bilimler, Temel Matematik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Bursa, Eskişehir, Çanakkale, Kütahya ve Yalova'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) heyecanla başladı. Bursa Uludağ Üniversitesi ve diğer sınav merkezlerinde adaylar, sınav öncesinde okul önlerinde toplanarak gergin bekleyişlerini sürdürdü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT), Bursa'da başladı ve Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) ile diğer sınav merkezlerinde yoğun bir katılım yaşandı. Sınav öncesinde kimlik ve belge kontrolleri yapılarak adaylar sınav salonlarına alındı. Sınavın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testi (AYT), Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Kilis'te başladı. Gaziantep'te bulunan Akınal Ortaokulu'nda sınava girecek olan öğrenciler, aileleriyle birlikte okul çevresinde yoğun bir kalabalık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Malazgirt ilçesinde düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT), Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirildi. 2025-YKS'nin TYT oturumu için heyecanla hazırlanan adaylar, sabahın erken saatlerinde sınav merkezlerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.625
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri