Son Konular

2025 YKS Sınavı Heyecanı TYT İle Başladı

Credits
1.230.380
2025-yks-tyt-oturumu-ile-basladi-18772185_amp.jpg

Türkiye'de milyonlarca genç, üniversite hayallerini gerçekleştirmek için kıyasıya bir mücadeleye girdiği 2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başladı. Bu yıl YKS, Temel Yeterlilik Testi (TYT) oturumuyla start aldı. Sınav, her yıl olduğu gibi TYT, Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) olmak üzere üç aşamada gerçekleşecek. Bugün başlayan TYT sınavı 165 dakika sürecek. AYT yarın başlayacak ve 180 dakika sürecek. YDT ise yine yarın başlayacak ve 120 dakika sürecek. Adana'da sınava giren öğrenciler sınıflarda ter dökerken, aileleri heyecanla okul bahçelerinde bekliyor.

Benzer Konular

Üniversite sınavı heyecanı her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye genelinde yükselişte. Adayların merakla beklediği konuların başında "YKS sınavı saat kaçta başlıyor 2025?" sorusu geliyor. ÖSYM'nin belirlediği sınav takvimi doğrultusunda, TYT, AYT ve YDT oturumlarının başlangıç saatleri netlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
ÖSYM'nin duyurusuna göre, 2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk bölümü olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) bugün gerçekleştirilecek. Diğer yandan, Alan Yeterlilik Testleri (AYT) yarın yapılacak, Yabancı Dil Testi (YDT) ise pazar günü uygulanacak. AYT sabah, YDT ise öğleden sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
2025 YKS Sınavı Tarihi ve Saati Merak Ediliyor Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanla bekleniyor. Türkiye genelinde 2,5 milyondan fazla adayın katılacağı 2025 YKS sınavı, herkesin gündeminde. Peki, YKS ne zaman yapılacak ve saat kaçta başlayacak? YKS sınav takvimine göre, 2025 YKS...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
2025 YKS TYT Soruları ve Cevapları Ne Zaman Açıklanacak? Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) tamamlandı ve gözler şimdi soruların açıklanacağı tarihe çevrildi. TYT'nin ardından yapılacak diğer oturumlar da merakla bekleniyor. TYT sınavı bugün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Hatay'da da her yıl olduğu gibi bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde sınav merkezlerine gelen öğrenciler, ailelerinin dualarıyla cesaretlendirilerek sınav salonlarına alındı. YKS, TYT, AYT ve YDT olmak üzere üç oturumdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.141
  2. Mesajlar

1. 1.678.839
  3. Kullanıcılar

1. 31.784
  4. Son üye

Geri