Son Konular

27 Kişi FETÖ Operasyonunda Tutuklandı!

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.484
izmir-de-feto-nun-hucre-evlerine-operasyonda-18770616_amp.jpg

İzmir merkezli 6 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonla 42 FETÖ şüphelisi yakalandı. Operasyon sonucunda 27 kişi tutuklandı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından koordine edilen operasyon, FETÖ'nün "Güncel Eğitim Yapılanması" faaliyetlerinin deşifre edilmesi amacıyla gerçekleştirildi. Sabahın erken saatlerinde başlayan operasyon, Ankara, Aydın, Balıkesir, Kocaeli ve Denizli gibi illerde de aynı anda gerçekleştirildi. Terör örgütü mensuplarının kullandığı toplam 9 adreste faaliyet gösterdiği tespit edildi. Bu adresler, örgüt üyelerinin örgüte destek sağladığı, toplantılar düzenlediği ve yurtdışına kaçma planları yaptığı yerler olarak belirlendi.

Operasyon kapsamında, 42 şüpheli gözaltına alındı ve yapılan aramalarda önemli miktarda nakit para ile dijital materyaller ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından 27 şüpheli tutuklandı, 5 kişi ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Diğer şüpheliler ise ifadelerinin ardından serbest kaldı.

Bu operasyon, FETÖ'nün Güncel Eğitim Yapılanması'na yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi. İzmir merkezli gerçekleştirilen operasyonun detayları hakkında detaylı bilgi verilmeye devam edilecek.

HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan İşçilere Moral Verdi

Benzer Konular

İzmir merkezli 6 ilde gerçekleştirilen operasyonda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) güncel eğitim yapılanmasına yönelik 42 şüpheli gözaltına alındı ve 27'si tutuklandı. FETÖ'nün güncel yapılanma faaliyetlerini deşifre etme amacıyla gerçekleştirilen operasyon, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
İzmir'de FETÖ'nün hücre evlerine yönelik operasyon: 27 kişi tutuklandı İzmir merkezli gerçekleşen operasyonda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 'Güncel Eğitim Yapılanması' faaliyetlerine karıştığı şüphesiyle gözaltına alınan 42 kişiden 27'sinin tutuklandığı bildirildi. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
İzmir merkezli FETÖ/PDY operasyonu kapsamında Ankara, Aydın, Balıkesir, Kocaeli ve Denizli'de gerçekleştirilen operasyonda 42 şüpheli hücre evlerinde yakalandı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı öncülüğünde, İzmir Emniyet Müdürlüğü, TEM ve İstihbarat Şube Müdürlükleri tarafından 3 gün önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
İstanbul ve İzmir'de yürütülen FETÖ soruşturmaları kapsamında gerçekleştirilen operasyonda, 158 kişi gözaltına alındı. Bu operasyon, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisine sızan ve hala deşifre edilemeyen FETÖ mensuplarını hedef alıyor. FETÖ'nün hala devletin anayasal düzeni ve güvenliği için büyük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
İstanbul merkezli Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) emniyetteki gizli yapılanmasına yönelik operasyon, 14 ilde gerçekleştirildi ve 21 şüpheli gözaltına alındı. Bu operasyon, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  1. Konular

1. 1.281.093
  2. Mesajlar

1. 1.678.432
  3. Kullanıcılar

1. 31.749
  4. Son üye

Geri