Son Konular

2FA dogrulama kodu nasil alinir?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster

2FA doğrulama kodu nasıl alınır?

- Cihazınızdan Google Hesabınıza gidin.
- Üst taraftaki gezinme panelinde Güvenlik'i seçin.
- "Google'da oturum açma" bölümünün altında 2 Adımlı Doğrulama'ya dokunun.
- "Kullanılabilir ikinci adımlar" bölümünün altında "Authenticator uygulaması"nı bulun ve Telefonu Değiştir'e dokunun.
- Ekranda gösterilen adımları uygulayın.

Telefon doğrulama kodu nasıl alınır?

2 Adımlı Doğrulamayı Etkinleştirme
- Google Hesabınızı açın.
- Gezinme panelinde Güvenlik'i seçin.
- "Google'da oturum açma" bölümünün altında 2 Adımlı Doğrulama. Başlayın'ı seçin.
- Ekranda gösterilen adımları uygulayın.

Authenticator kodu nedir?

Google Authenticator, telefonunuzda 2 Adımlı Doğrulama kodu oluşturur. 2 Adımlı Doğrulama, oturum açarken ikinci bir doğrulama adımı gerektirerek Google Hesabınız için daha güçlü bir güvenlik sağlar. Şifrenize ek olarak telefonunuzdaki Google Authenticator uygulaması tarafından oluşturulan bir kod da gerekir.

2FA kimlik doğrulama nasıl yapılır?

2FA kimlik doğrulama nasıl yapılır?
İki faktörlü kimlik doğrulamayi etkinleştirme (2FA)
- Tercih ettiğiniz 2FA uygulamasını akıllı telefonunuza indirin.
- Bitpanda hesabınıza giriş yapın.
- Kullanıcı Simgenize tıklayın ve Güvenlik'i seçin.
- İki faktörlü kimlik doğrulama (2FA) altında, Ayarla'ya tıklayın.
- Şifrenizi girin ve Devam'a tıklayın.

Binance 2FA kodu nasıl alınır?

Binance 2FA kodu nasıl alınır?
Google Doğrulama (2FA) Nasıl Etkinleştirilir ve Sıkça Sorulan…
- Binance hesabınıza giriş yapın ve [Profil] – – [Güvenlik] öğesine tıklayın.
- 2. [Google Authenticator] öğesinin yanındaki [Etkinleştir] öğesine tıklayın.
- 3.1.
- 3.2.
- Tarama işlemini gerçekleştiremiyorsanız, kurulum anahtarını kendiniz girebilirsiniz.

Telefonuma doğrulama kodu gelmiyor ne yapmalıyım?

Telefon numarasını doğrulayamıyorum
- Adım: Telefon numaranızı kontrol edin.
- Adım: Kablosuz ağ veya mobil veri bağlantınızın yeteri kadar güçlü olduğundan emin olun.
- 3. Adım: SMS mesajlarını alabildiğinizden emin olun.
- Adım: Yeni bir doğrulama kodu isteyin.
- Adım: Uygulamayı düzeltmeyi deneyin.

Google Authenticator kodu nerede?

Üst taraftaki gezinme panelinde Güvenlik'i seçin. "Google'da oturum açma" bölümünün altında 2 Adımlı Doğrulama'ya dokunun. Oturum açmanız gerekebilir. "Bu kişinin siz olduğunuzu doğrulamak için daha fazla ikinci adım ekleyin" bölümünün altında "Google Authenticator uygulaması"nı bulun ve Ayarla'ya dokunun.

Google Authenticator uygulaması silindi ne yapmalıyım?

- Cihazınızdan Google Hesabınıza gidin.
- Üst taraftaki gezinme panelinde Güvenlik'e dokunun.
- "Google'da oturum açma" bölümünün altında 2 Adımlı Doğrulama 'ya dokunun.
- "Bu kişinin siz olduğunuzu doğrulamak için daha fazla ikinci adım ekleyin" bölümünde, "Authenticator uygulaması"nın altından Kur'a dokunun.

2FA nasıl etkinleştirilir?

2FA nasıl etkinleştirilir?

BitMart kimlik doğrulama nasıl yapılır?

BitMart kimlik doğrulama nasıl yapılır?
Doğrulama hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS): 1. BitMart'a kaydolmak için kullandığınız telefon numarası veya e-posta adresi. 2. Kimlik Kartınızın ön ve arka resimleri. (Resimler ve kimlik numarası okunaklı olmalıdır.)

Binance Authenticator 2FA nasıl kurulur?

1. Binance hesabınıza giriş yapın ve [Profil] simgesine dokunun. Sonrasında [Güvenlik] – [Binance/Google Authenticator] öğesine dokunun. 2. [Binance/Google Authenticator]öğesinin yanındaki tuşa basarak açın, ardından Google Authenticator Uygulamasını cihazınıza indirin.

2FA doğrulama kodu almak için Google Authenticator uygulamasını kullanabilirsiniz. İşte adım adım nasıl yapılacağına dair talimatlar:

1. Cihazınızdan Google Hesabınıza gidin.
2. Üst taraftaki gezinme panelinde Güvenlik'i seçin.
3. "Google'da oturum açma" bölümünün altında 2 Adımlı Doğrulama'ya dokunun.
4. "Kullanılabilir ikinci adımlar" bölümünün altında "Authenticator uygulaması"nı bulun ve "Telefonu Değiştir"e dokunun.
5. Ekranda gösterilen adımları uygulayarak Google Authenticator uygulamasını cihazınıza ekleyin.

Google Authenticator, telefonunuzda 2FA kodu oluşturarak hesabınıza ek güvenlik sağlar. Bu kod, hesabınıza erişim sağlarken girmeniz gereken ikinci bir doğrulama adımı olarak kullanılır.

Eğer telefonunuza doğrulama kodu gelmiyorsa yapmanız gerekenler:
1. Telefon numaranızı kontrol edin.
2. Kablosuz ağ veya mobil veri bağlantınızın güçlü olduğundan emin olun.
3. SMS mesajlarını alabildiğinizden emin olun.
4. Yeni bir doğrulama kodu isteyin.
5. Uygulamayı düzeltmeyi deneyin.

Google Authenticator kodlarınızı bulmak için Google Hesabınıza giderek 2FA ayarları bölümünden Authenticator uygulamasını kurabilir ve kullanabilirsiniz.

Google Authenticator uygulamanızı silerseniz tekrar kurmak için yapmanız gerekenler:
1. Google Hesabınıza gidin.
2. Güvenlik'e dokunun.
3. 2 Adımlı Doğrulama 'ya dokunun.
4. "Authenticator uygulaması"nı bulun ve Kur'a dokunun.

2FA'yi etkinleştirmek için tercih ettiğiniz uygulamayı akıllı telefonunuza indirip, hesabınızın güvenlik ayarlarında 2FA seçeneğini etkinleştirmeniz gerekmektedir.

BitMart kimlik doğrulama için telefon numaranız veya e-posta adresiniz ile kimlik kartınızın ön ve arka resimlerini okunaklı bir şekilde sağlamanız gerekmektedir.

Binance Authenticator 2FA kurulumu için Binance hesabınıza giriş yaparak Profil simgesine dokunmalısınız. Ardından Güvenlik - Binance/Google Authenticator seçeneğine tıklayarak Google Authenticator uygulamasını cihazınıza indirebilirsiniz.

Cannes Film Festivali amaci nedir?

Tuzlu suyu asit mi baz mi?