- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 5.487
- Meslek
- Webmaster
3 yıldız dalıcı belgesi nasıl alınır?
Tssf / Cmas Üç yıldız dalıcı eğitimine katılabilmek için şartlar ; 2 yıldız dalıcı belgesine yada eşdeğer belgeye sahip olmak. 2 yıldız belgesini aldıktan sonra kayıtlı 50 dalış yapmak. İlk Yardım , Yön Bulma , Derin Dalış uzman dalıcı eğitimlerini almış olmak.
Dalgıçlık Belgesi nasıl alınır?
Öncelikle dalış merkezimize kayıt yaptırmanız gerekiyor. Kayıt için yanınızda TC kimlik numarası yazan bir kimlik kartınızın olması yeterli olacaktır. 18 yaşından küçük dalıcı adayları velisi ile beraber gelmelidir. İlk olarak 12-15 saat arasında okulumuzda teorik eğitim göreceksiniz.
1 yıldız kaç metre?
Dev yıldızlar genellikle minimum 7–10 M⊙ kütleye sahiptir (azami 5–6 M⊙). Çekirdeğin içindeki hidrojeni tükettikten sonra bu yıldızlar üstdev haline gelir ve helyumdan daha ağır elementleri oluşturmaya başlar. Ömürlerinin sonuna geldiklerinde çekirdekleri çöker ve süpernova patlamasıyla son bulurlar.
1 yıldız dalıcı brövesi nasıl alınır?
1* Dalıcı Katılım Şartları :
- 1* Eğitim programına katılmak için yüzme bilmek,en az ilk okul mezunu olmak ve 14 yaşını doldurmuş olmak gerekir.
- – İdari ders / CMAS'ın tanımı ve belge seviyelerini ,
- – Temel donanım / dalış malzemelerinin neler olduğunu ve nasıl kullanılacağını,
2 yıldız Dalici belgesi ne işe yarar?
18 yaşından küçük dalıcılar bir dalış eğitmeni veya dalış lideri eşliğinde 24 metreye kadar dalış yapabiliyor. 2 yıldız dalıcı belgesine sahip olduğunuzda, birçok dalıcının en sevdiği aktivite olan gece dalışını da yapabilir seviyeye gelmiş oluyorsunuz.
Gece dalışı limiti nedir?
Dalış eğitmeni eşliğinde eğitim amacıyla en çok 42 metre derinliğe kadar dalış yapabilir. 18 yaşından küçük dalıcılar yanında üç yıldız dalıcı ya da dalış eğitmeni olması koşulu ile en çok 24 metre derinliğe kadar dalış yapabilir.
2 yıldız dalış eğitmeni nasıl olunur?
Katılma Koşulları
- TSSF'nin belirtmiş olduğu şartlara uyumlu olmanız.
- Üç yıldız dalıcı olmak.
- 100 kayıtlı dalış
- Geçerli sağlık raporu.
- Komple dalış malzemenizin olması
- Tıbbi ilk yardım bilgisi.
1 Yıldız Dalıcı nasıl olunur?
Dalış kursu nun içeriğinde de Toplam 15 saat teorik eğitim. 5 adet açık deniz dalışı ve tüm eğitimin sonunda yazılı sınavda başarılı olan dalıcı adaylarına uluslar arası geçerli Tssf Cmas 1 Yıldız dalıcı sertifikası almaya hak kazanırlar.
Profesyonel balıkadam belgesi nasıl alınır?
Sualtı adamı yeterlik belgesi almak isteyenler dilekçeyle ilgili liman başkanlıklarına başvuruda bulunurlar. Bu dilekçeye; a) (Değişik:RG31/7/2009-27305) T.C. Kimlik Numarası beyanı, b) (Değişik:RG31/7/2009-27305) Sabıka kaydına ilişkin yazılı beyanı c) 4 adet vesikalık renkli fotoğraf, eklenir.