3072 kimin?

Filiz makarnayi kim satin aldi?

Dudak Balmi zararli mi?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
-145

3072 kimin?​

İHH İnsani Yardım Vakfı 3072 ve 4072 SMS bağış hatları size mi ait? Kaç para kesiliyor? Evet, bize ait. 3072 hattından gönderilen mesajlardan 10 TL, 4072 hattından ise 50 TL bağışınız bize ulaştırılıyor.

Gıda bankacılığını kim buldu?​

Gıda Bankacılığı kavramı ilk olarak 1967 yılında ABD'nin Phoenix kentinde yaşayan emekli işadamı John Van Hengel'in fakirlere yardım etmek isteğiyle başlamıştır.
Ayni bağış nasıl yapılır?
Nakdi ve Ayni Bağışlarınız için Genel Merkez ve Türk Kızılay'a bağlı Şubelerimizden bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.Şube adres ve iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. Ayni bağış, yardımların; eşya, hizmet ve bedelsiz kullandırma gibi seçenekler üzerinden gerçekleştirilmesidir.
Bağış çeşitleri nelerdir?
Bağış Türleri

İHH kıyafet bağışı nasıl yapılır?​

Kullanılmamış kıyafetler, beyaz eşya, mobilya, jeneratör, elektronik eşya, battaniye, çocuk bezi, paketlenmiş gıda yardımı gibi ayni yardımlarınızı kabul ediyoruz. Bilgi ve iletişim için 0212 631 21 21 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

3072 İHH mı?​

Telefonunuzdan sadece bir mesaj göndererek bağış yapabileceğinizi biliyor musunuz? 3072 ve 4072 numaralı kanallarımızdan kolayca bağış yapabilirsiniz. İHH, sponsorluk sistemiyle 50 ülkede 130 binden fazla yetim çocuğun her ay düzenli bakımını üstleniyor.
Tider ne demek?
Bir taraftan israfı önleyerek, gezegenin önemli sorunlarından birine çözüm olmaya çalışırken; diğer taraftan insanların temel ihtiyaçlarına adil ve eşit şekilde ulaşabilmesi için çalışmalar yürüten ve kâr amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşuyuz.
Belediyeler gıda bankacılığı yapabilir mi?
"Belediyenin görev ve sorumlulukları" başlıklı 14. Maddesinde "Belediye, mahallî müşterek nitelikte olmak şartıyla; … Gıda bankacılığı yapabilir" hükmü yer almaktadır. Bu maddeyle belediyelerce gıda bankacılığı yapılabilmesinin önü açılmıştır.

Ayni bağış ne demek?​

Bağış, nakdi bağış ve ayni bağış olarak ikiye ayrılıyor. Nakdi bağış, adından anlaşılacağı üzere para ile; ayni bağış ise mal ya da hizmet olarak yapılıyor. Tüm dünya çapında bizden daha avantajsız durumda olanlara ulaşmanın ve onlara yardım etmenin en iyi yolu bağış yapmak.

Bağış vergisi var mı?​

SMS yoluyla yapılan bağışlarda Özel İletişim Vergisi ve Katma Değer Vergisi gibi vergiler hesaplanmaz. Faturanıza ilave bir tutar olarak bağış eklenir. Başka bir deyişle bağışlar KDV ve ÖİV'nin konusuna ve matrahına dahil değildir.
Ayni ve nakdi bağış ne demek?
İhtiyaç sahibi kişilere dernek, vakıf gibi kuruluşlar aracılığıyla yapılan karşılıksız yardımlar bağış olarak tanımlanabilir. Bağış, nakdi bağış ve ayni bağış olarak ikiye ayrılıyor. Nakdi bağış, adından anlaşılacağı üzere para ile; ayni bağış ise mal ya da hizmet olarak yapılıyor.
Bağış yapana ne denir?
Toplumsal sorunların en büyüğü olarak karşımızda duran yoksulluğun tüketilmesine ayni veya nakdi yardım yaparak destek sağlayan kişi ve kurumlar ise "BAĞIŞÇI" olarak tanımlanır.

İHH ikinci el kıyafet alıyor mu?​

İHH İnsani Yardım Vakfı Ayni bağış kabul ediyor musunuz? Kullanılmamış kıyafetler, beyaz eşya, mobilya, jeneratör, elektronik eşya, battaniye, çocuk bezi, paketlenmiş gıda yardımı gibi ayni yardımlarınızı kabul ediyoruz. Bilgi ve iletişim için 0212 631 21 21 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Kıyafet Yardımı nereye yapılır?​

Giyim ve eşya bağışı için 444 00 93 numaralı telefonu arayıp kayıt bıraktığınızda İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü adresinize gelip makbuz karşılığında eşyalarınızı teslim alıyormuş.
Bağış nereye yapılmalı?
Bağış Yapılabilecek Güvenilir Kurum Önerileri
Yetim çocuklara nasıl yardım edilir?
Allah'ın bizlere emaneti olan yetimlerimize destek olmak için YETIM yazıp 5601'e SMS göndererek 10 TL bağışta bulunabilirsiniz.

Yetim Vakfı kime ait?​

Bu vesileyle Yetim Vakfı, hayatları kurtulan 47 yetimin ve savaştan dolayı ciddi travmalar yaşayan binlerce yetim çocuğun manevi ve psikolojik sorunlarıyla ilgilenmeyi amaçlamıştır….

SMS ile yardım nasıl yapılır?​

SMS BAĞIŞI Yürütülmekte olan insani yardım çalışmalarına destek olmak için; Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone operatörlerine bağlı tüm hatlardan SMS bağışı yapabilirsiniz. ARAKAN yazıp 2868'e SMS göndererek 10 ₺ tutarında bağış yapabilirsiniz. ASEVI yazıp 2868'e SMS göndererek 10 ₺ tutarında bağış yapabilirsiniz.
Yetim Vakfı Başkanı kim?
Yönetim Kurulu
İHH SMS bağış kaç TL?
Bağışınızı 1605451 numaralı posta çeki hesabına yatırabilirsiniz. 0212 631 21 21 numaralı telefondan günün her saati kredi kartınızla telefonla tuşlama yaparak (IVR sistemiyle) bağış yapabilirsiniz. 3072 hattına SMS göndererek 10TL, 4072 hattına SMS göndererek 50TL bağışlayabilirsiniz.

SMS ile bağış yapınca ne olur?​

Bağış amacıyla gönderilen SMS bedeli, faturalı aboneliklerde abonenin fatura tutarına yansıtılmakta, ön ödemeli aboneliklerde ise abonenin hattından kontör olarak düşülmektedir. Bağış amacıyla gönderilen SMS'ler, GSM operatörleri tarafından verilen haberleşme hizmetinin dışında kalmaktadır.

1. Konular

1. 1.260.893
  2. Mesajlar

1. 1.658.218
  3. Kullanıcılar

1. 31.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt