<
- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Meslek
- Webmaster
4 6 yaş Kuran kursu kac saatleri?
4-6 yaş grubu öğrencilere yönelik din eğitimi verilen Kur'an kursları; 1.4-6 yaş grubu kurslarda sadece 18 saatlik Temel Öğretim Programı uygulanacaktır. 2. Veliler kesin kayıt sırasında EK-5'te belirtilen formları dolduracaktır.
Kimler Kuran kursu açabilir?
Kimler Kuran kursu açabilir?
(5) Lisans mezunu olan, hafız olup imam-hatip lisesi mezunu ve ön lisans mezunu olan öğreticilere C grubu Kur'an kurslarında öncelikli olarak görev verilir. (6) Kamu kurum ve kuruluşlarında açılan D grubu Kur'an kurslarında görev alacak öğreticiler, kursun açılacağı mahallin özellikleri dikkate alınarak belirlenir.
Kuran kursu öğreticisi olmak için kaç puan gerekir?
KPSS (B) grubundan lisans mezunları için KPSSP124; ön lisans mezunları için KPSSP123; ortaöğretim mezunları için KPSSP122 puan türünden en az 50 puan almış olmak, Başvuru yapacağı unvanda görev yapmaya mani bir engeli bulunmamak.
Diyanet 4-6 yaş sertifikası kaç saat olmalı?
Diyanet 4-6 yaş sertifikası kaç saat olmalı?
Diyanet, 4-6 yaş grubuna Kuran eğitimi verecek öğreticilerin Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'ne bağlı halk eğitim merkezleri tarafından yürütülen 380 saatlik eğitim programından sertifika alanları görevlendireceğini açıkladı.
Kuran kursu öğreticisi olmak için hafız olmak şart mı?
(4) Üç yıl imam hatip (Ek ibare:RG-8/2/2014-28907)(1) ve müezzin-kayyım olarak görev yapanlardan hafız olanlar, ihtisas kursunu veya aşere takrib ve tayyibe kursunu bitirmiş olmak şartıyla sınava tabi olmadan Kur'an Kursu Öğreticisi olarak atanabilirler.
Lise mezunu Kuran kursu hocası olabilir mi?
Lise mezunu Kuran kursu hocası olabilir mi?
Kuran kursu öğreticisi olmak isteyen kişi, en az imam hatip lisesi mezunu olması gerekir. Bunun yanı sıra ilahiyat (ön lisans) bölümü ve ilahiyat bölümü mezunları da Kuran kursu öğreticisi olabilir. İlahiyat( lisans) mezunları ilk tercih edilecekler arasında yer alır.
Kuran Kursu Öğreticisi en son kaç puanla atanır?
2021 Dhbt baraj puanı kaç?
2021 Dhbt baraj puanı kaç?
DHBT sınavına girmek için KPSS'den 60 ve üzeri puan almak gerekmektedir.