haberci
Meraklı Üye

Amasya'da 42 Yılını Geride Bırakan Öğretmene Dokunaklı Veda
Amasya'nın Taşova ilçesinde 42 yıl boyunca öğretmenlik yapan 65 yaşındaki Ayşe Eser, görev yaptığı okulda unutulmaz bir veda programıyla uğurlandı. Öğrencileri ve meslektaşları tarafından organize edilen duygusal etkinlik, Eser'i gözyaşlarına boğdu.
Karne Gününde Dokunaklı Anlar
Son dersini Yeşilırmak Şehit Ferhat Bolat İlkokulu'nda veren Eser, karnelerin dağıtılmasının ardından okul koridorunda alkışlar ve tezahüratlarla karşılandı. Öğrenciler, "Sizi unutmayacağız" diyerek duygusal bir atmosferde "Hatıran Yeter" şarkısını seslendirdi. Bu beklenmedik sürpriz karşısında duygulanan Ayşe Eser, teşekkürlerini gözyaşlarıyla iletti.
"Öğretmen Olmaktan Dolayı Mutluyum"
Veda konuşmasında öğrencilere ve meslektaşlarına hitap eden Ayşe Eser, "Benim için de her şeyin bir sonu var. Bu yıl meslek hayatımdaki sona gelmiş bulunuyorum. Öğretmenlik benim için bir tutku oldu. Öğrencilerimi sonsuz sevgiyle kucakladım. Hepinize başarılı bir gelecek diliyorum. Bugün yaşadığım duygusal anları asla unutmayacağım. Sizlerle olmak beni mutlu etti. İyi ki öğretmen olmuşum" ifadelerini kullandı.
Plaketle Onurlandırıldı
Okul Müdürü Demet Ünal tarafından plaketle ödüllendirilen Eser, emeklerinden dolayı teşekkür edildi. Ayşe Eser'in son gününde meslektaşları ve öğrencileri de ona desteklerini sunarak vedasında yalnız bırakmadılar.