6 Eylulde uzaktan egitim Olacak mi?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
-54
Meslek
Webmaster

6 Eylülde uzaktan eğitim Olacak mı?

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 6 Eylül'de tüm kademelerde tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime başlanacağını belirtti. Buna göre 1-3 Eylül tarihleri arasında okul öncesi ve birinci sınıf öğrencilerine yönelik uyum eğitimi yapılacak.
Okula gitmek zorunlu mu devamsızlık var mı?
OKULLARDA DEVAM ZORUNLULUĞU VAR MI? Öğrencilerin haftada 5 gün okula gitmesi zorunlu olacak ve geçen yıllarda olduğu gibi devam zorunluluğu aktif olacak. Özürsüz/raporsuz yüz yüze eğitime katılmayan öğrencilerin devamsızlık verileri sisteme işlenecek.

Üniversite yüz yüze eğitim zorunlu mu?

Milli Eğitim Bakanlığı 81 il Milli Eğitim Müdürlükleri'ne okullarda yeni eğitim öğretimin nasıl olması gerektiğine dair yazı gönderdi. 2021-2022 eğitim öğretim döneminde yüz yüze eğitimler zorunlu olacak. İsteğe bağlı uzaktan ya da online olarak eğitim seçeneği bulunmuyor.
2021-2022 okula gitmek zorunlu mu?
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2021-2022 eğitim öğretim yılı hakkında merak edilen konulara açıklık getirdi. Okullarla ilgili en çok merak edilen konu ise şu günlerde "Okula gitmek zorunlu mu?" sorusu olurken, Bakan Özer, yüz yüze eğitime katılımın zorunlu olduğunu açıkladı.

Okullar kaç gün açılıyor?

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? Yarıyıl tatili 21 Ocak tarihinde başladı ve 6 Şubat'a kadar devam edecek. Öğrenciler 7 Şubat Pazartesi günü ders başı yapacak. Yıl sonu karneleri 17 Haziran 2022'de dağıtılacak.
2021-2022 okula devam zorunlu mu?
Milli Eğitim Bakanlığı 2021-2022 eğitim öğretim yılı 81 ilde bugün başladı. Uzun bir sürenin ardından okullarına kavuşan öğrenciler için yüz yüze eğitim bu yıl zorunlu olacak.

Okula gitmek zorunlu olacak mı?

2021 2022 devamsızlık var mı?
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Kovid-19 salgınının devam ettiği süre dahilinde, kronik rahatsızlığını sağlık kurulu raporuyla belgelendiren öğrenciler ile özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciler, velilerinin yazılı talebi dikkate alınarak okula devamsızlıkla ilgili hükümlerden muaf tutulacak.

Turizmde spor ne demek?

Vatandas Uyaptan icra takibi acabilir mi?

1. Konular

1. 1.277.612
  2. Mesajlar

1. 1.674.870
  3. Kullanıcılar

1. 31.342
  4. Son üye

Geri
Üst Alt