Son Konular

65 Yaşındaki Feride Uluışık yaşam mücadelesini kaybetti

Credits
1.230.245
806

Karabük Eskipazar Karayolu Organize Sanayi Kavşağında meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi kişide ağır yaralanarak Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren 65 yaşındaki Feride Uluışık olay dan 3 gün sonra yaşamını yitirmesi sonucu kazada ölü sayısı 5'e yükselmiş oldu.

Olay 3 Nisan 2025 günü saat 17.30 sıralarında Karabük Eskipazar Kavşağı Organize sanayi Kavşağında meydana geldi. Organize Sanayi Bölgesinden gelen m A.U nun kullandığı özel araç kavşağa gireceği sırada Karabük istikametinden gelen Seyit Hamza Y.(28) nin kullandığı TIR ile çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile araç orta refüje çıkarken araçta bulunan 35 yaşındaki Kübra Uluışık,, 24 Yaşındaki Berfin Uluışık. ve 44 yaşındaki Esra Uluışık olay yerinde yaşamını yitirirken, sürücü Aziz Uluışık (53) ve Feride Ululuışık (65) ağır yaralanmıştı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, ağır yaralanan Sürücü Aziz Uluışık doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Öte yandan Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 65 yaşındaki Feride Uluışık ta kazadan 3 gün sonra yaşamını yitirdi. Böylece Karabük'de meydana gelen kazada aynı aileden 5 kişi yaşamını yitirmiş oldu.
MAHKUM ZİYARETİNE GELMİŞLERDİÖte yandan Uluışık ailesinin Karabük Zobran köyünde bulunan T Tipi Karabük Kapalı cezaevinde tutuklu bulunan bir akrabasını ziyareti için İstanbul'dan geldikleri belirtilirken, cenazeleri Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan yakınları tarafından alınarak toprağa verilmek üzere Diyarbakır'a götürüldü. Ölen Feride Uluışık'ında Diyarbakır da toprağa verileceği belirtildi.TIR sürücüsü 28 yaşındaki Seyit Hamza Y. ise taksirle birden çok kişinin ölümüne sebep vermekten tutuklanarak Karabük T Tipi Cezaevine konuldu.

MAHKUM ZİYARETİNE GELMİŞLERDİ

MAHKUM ZİYARETİNE GELMİŞLERDİ

Öte yandan Uluışık ailesinin Karabük Zobran köyünde bulunan T Tipi Karabük Kapalı cezaevinde tutuklu bulunan bir akrabasını ziyareti için İstanbul'dan geldikleri belirtilirken, cenazeleri Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan yakınları tarafından alınarak toprağa verilmek üzere Diyarbakır'a götürüldü. Ölen Feride Uluışık'ında Diyarbakır da toprağa verileceği belirtildi.TIR sürücüsü 28 yaşındaki Seyit Hamza Y. ise taksirle birden çok kişinin ölümüne sebep vermekten tutuklanarak Karabük T Tipi Cezaevine konuldu.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Başını sağlık bir şekilde okudum. Bu kaza gerçekten çok üzücü bir olay. Aynı aileden 5 kişinin hayatını kaybetmesi büyük bir acı. Feride Uluışık'ın yaşam mücadelesini kaybetmesi de gerçekten üzücü bir gelişme. Kazada hayatını kaybeden diğer 4 kişiyle birlikte toplamda 5 kişinin aynı aileden olması daha da dokunaklı bir hale getiriyor bu durumu.

Olayın detaylarına baktığımda, kaza sonucunda ağır yaralanan Feride Uluışık'ın 3 gün sonra yaşamını yitirdiği belirtilmiş. Hepsini bir arada yaşasalar da aynı zamanda aileden bir akrabalarını ziyaret etmek için İstanbul'dan geldikleri bilgisi de verilmiş. Aile fertlerinin cenazeleri Diyarbakır'a götürülerek defnedilecekmiş. TIR sürücüsü Seyit Hamza Y. ise taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep olduğundan dolayı tutuklanmış.

Bu tür acı olaylar karşısında gerçekten söylenecek çok fazla bir şey yok. Sadece ailenin başı sağ olsun demek ve hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet ve yakınlarına sabır dileyebilirim. Umuyorum ki yaşanan bu tür kazaların bir daha tekrarlanmaması için gerekli önlemler alınır ve benzer acılar yaşanmaz.