80 MaxiPuan kaç TL?
(*) 1 MaxiPuan, 1 TL değerindedir. (**) Yurtdışında yaptığınız harcamaların karşılığı olan MaxiPuanlarınız, harcamalarınızın bize ulaştığı tarihteki İş Bankası gişe döviz satış kuruna göre TL'ye dönüştürülüp hesaplanır ve MaxiPuanlarınıza eklenir.
Maxi puan ne demek?
Alışverişlerde kazanılan ve kredi kartında biriken MaxiPuan'lar tüm Maximum üyesi işyerlerinde kullanılabiliyor. Maximum üyesi işyerlerinde yapılan alışverişlerde alışveriş tutarının tamamı ya da bir kısmını biriktirdiğiniz MaxiPuan'larınızla ödeme şansınız var.
50 TL MaxiPuan nasıl kullanılır?
Ödül kullanımı: Kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum Mobil'deki Yemeksepeti, Market alışverişi, Gördüm Aldım ve Araçta Öde menülerinden yapılacak işlemlerde kullanılabilecektir. MaxiPuan'larınız 6 Temmuz 2021 tarihinde kartınıza yüklenecektir.
Paraf paralar yıl sonunda siliniyor mu?
Paraf paralar yıl sonunda siliniyor mu?
Paraf Kart'ta biriktirdiğiniz ParafPara'lar iki takvim yılı sonunda siliniyor. 2019 Ocak'ta ve Haziran'da alışveriş yapıp ParafPara kazandığınızı düşünelim. Her iki ayda da kazanılan ParafPara'nın 2021 yılı 31 Aralık gecesine kadar kullanılması gerekiyor.
N11 de MaxiPuan nasıl kullanılır?
N11 de MaxiPuan nasıl kullanılır?
Örneğin; kartınızda 20 TL puan var ve sizin satın alacağınız ürün 80 TL. Akbank, Garanti ve Yapı Kredi ile 20 TL'lik puanı kullanıp geri kalan tutarı kartınızdan ödeyebilirsiniz. Finansbank, Halkbank ve İş bankası kartlarında ise 80 TL'lik ürünü almanız için 80 TL'lik puanınızın olması gerekir.
Petrol Ofisi MaxiPuan nasıl kullanılır?
Kazanılan MaxiPuan'lar yalnızca Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir. MaxiPuan'larınız 06 Nisan 2022 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan'ların son kullanma tarihi 31.05.2022 (bu tarih dâhil)'dir.
Trendyol da MaxiPuan kullanılır mı?
İş Bankası MaxiPuan Hiçbir Yerde Kullanılamıyor Kampanyalardan kazanmış olduğum MaxiPuan'lar, Trendyol, GittiGidiyor, Hepsiburada, A101 olmak üzere hiçbir yerde geçmiyor. Yalnızca Yemek Sepeti'nde kullanabiliyorum.