Modoratör
Yeni Üye
AB proje Personeli nedir?
AB Proje Geliştirme Uzmanı Ne Demek? Avrupa Birliği proje geliştirme uzmanı, kendisine atanan projeyi belirlenen zaman çizelgesi ve oluşturulan bütçe dahilinde başarılı bir biçimde tamamlamakla görevli kişidir. Özel şirketlerde veya kamu kurum ve kuruluşlarında çalışırlar.
AB proje uzmanı nasıl olunur?
AB proje uzmanı nasıl olunur?
AB proje geliştirme uzmanı olmak için üniversitelerin dört yıllık bölümlerinden mezun olmak gerekir. Ancak bazı projelerde Ekonomi, İstatistik, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği veya sosyal bilimlerle ilgili bölümlerinden birini bitirme şartı aranır.
AB proje yazarlığı nedir?
Özel eğitim kurumlarınınmüfredat programına giren AB Proje Yazma Eğitimi, tüm sosyal projelerle birlikte bireysel olarak da çalışmak isteyen kişilere mentorluk yapmanızı sağlarken, bu alanda ilerlemek isteyen kurum ve kuruluşların çatısı altında projelere destek olmanızı da kolaylaştıracak.
Avrupa Birliği proje uzmanı ne iş yapar?
Avrupa Birliği proje uzmanı ne iş yapar?
Avrupa Birliği proje uzmanları, Avrupa Birliği'nin projelerinde dosya kabul eder ya da dosya kabulü için danışmanlık verir. Danışmanlık şirketlerinde çalışan Avrupa Birliği proje uzmanları, Avrupa Birliği projelerine katılacak kişi ya da kurumlara evrak hazırlama konusunda yardımcı olur ve gerekli bilgileri iletir.
Avrupa Birliği Uzman Yardımcısı Nasıl Olunur?
En az dört yıllık lisans eğitimi veren Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler, Veteriner, ve İletişim Fakülteleri ile fakültelerin Avrupa Birliği, Gıda Mühendisliği bölümleri ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yabancı fakültelerden mezun olmak.
AB eğitim projesi nedir?
AB eğitim projesi nedir?
2014-2020 yılları arasında uygulanacak olan Erasmus+ Programı ile kişilere, yaş ve eğitim geçmişlerine bakılmaksızın yeni beceriler kazandırılması, onların kişisel gelişimlerinin güçlendirilmesi ve istihdam olanaklarının arttırılması amaçlanıyor.