Son Konular

AB, Sığınmacılara 20 Milyon Euro İnsani Yardım Ayıracak

Credits
1.230.245
white.jpg

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, yardıma muhtaç sığınmacılara 20 milyon avroluk insani yardım sağlayacağını duyurdu. AB Komisyonu, Türkiye'deki insani yardım kuruluşlarıyla yakın işbirliği içinde çalışarak bu fonu aktaracak.

Sığınmacıların sağlık, su, hijyen ve eğitim gibi temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kullanılacak olan AB desteği, AB Komisyonu tarafından Türkiye'ye yönlendirilecek. Bu yardımın sığınmacıların yaşam koşullarını iyileştirmeye yardımcı olması bekleniyor.

Benzer Konular

Avrupa Birliği (AB), Türkiye'deki sığınmacıların çeşitli ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla 20 milyon avro yardım yapacak. AB Komisyonu, Türkiye'deki sığınmacılara yönelik yeni insani yardım projelerinin başlatılacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, 20 milyon avroluk insani yardımın Türk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Filistin yönetimine temel hizmetlerin sağlanması için 150 milyon avro, Birleşmiş Milletler (BM) Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) için ise 52 milyon avro olmak üzere toplamda 202 milyon avroluk bir yardım paketi açıkladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru Soru
işadamı Microsoft Kurucusu 1955 yılında doğdu. Amerikalı girişimci Gates iki kişilik şirketini (Microsoft) başta gelen bir Bilgisayar Software (Yazılım) şirketine dönüştürdü. Gates 20. yüzyılın son döneminde en başarılı şirket patronlarından biri oldu. Seattle/Washington’da avukat bir babayla...
Cevaplar
1
Görüntüleme
15
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.675
  3. Kullanıcılar

1. 31.779
  4. Son üye

Geri