Son Konular

ABD Başkanı Trump: Gazze'deki Durum Kritik, Ateşkes Bekleniyor.

Credits
1.230.245
white.jpg

ABD Başkanı Donald Trump, Gazze'deki gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu. Trump, "Gazze'de yaşanan vahim durum beni derinden etkiledi. Önümüzdeki hafta içinde ateşkes sağlanabileceğine inanıyorum" dedi. Trump, bölgedeki tansiyonun düşürülmesine yönelik adımların atılması gerektiğini vurguladı.

Benzer Konular

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'da gazetecilere yaptığı açıklamada, Gazze'de ateşkesin yakın olduğunu belirtti. Trump, önümüzdeki hafta içerisinde ateşkesin sağlanacağına inandığını dile getirdi. ABD Başkanı, Gazze'deki gerginliğin sona ermesi için çalışmaların devam ettiğini vurguladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
ABD Başkanı Donald Trump, Gazze'deki çatışmalar hakkında yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki hafta içinde ateşkes sağlanabilir" dedi. Trump, ABD'nin bölgeye ciddi miktarda insani yardım gönderdiğini ve diğer ülkelerin de desteklemesi gerektiğini vurguladı. Oval Ofis'te düzenlenen bir etkinlikte...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9
ABD Başkanı Donald Trump, Gazze Şeridi'nde devam eden çatışmalarla ilgili umut verici bir açıklama yaptı. Beyaz Saray'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Trump, önümüzdeki hafta içinde Gazze'de ateşkes sağlanabileceğini belirtti. Trump, 30 yıldır devam eden Uganda ile Demokratik Kongo...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Gazze'de Ateşkes Çabaları Sürüyor Gazze Şeridi'nde süregelen çatışmalar, uluslararası toplumun yoğun diplomatik çabalarına rağmen sona erdirilememiş durumda. Son haftalarda artan gerilim ve çatışmalar, bölgede yaşayan siviller için ciddi bir tehdit oluşturuyor. Bu bağlamda, birçok ülke ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
ABD Başkanı Donald Trump, Gazze'de süregelen çatışmaların sona erdirilmesi için ateşkes çağrısında bulundu. ABD Başkanı Donald Trump, Gazze'de artan gerilim ve çatışmaların sona erdirilmesi için uluslararası toplumu harekete geçmeye çağırdı. Başkan Trump, bölgede barışın tesisi için ateşkesin...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.633
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri