Abdullah Kavukcu

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
3.080
Meslek
Webmaster
Abdullah Kavukcu Biyografisi
Abdullah Kavukcu, 1973 yılında Erzincan'da doğmuştur. İlkokulu ve ortaokulu Erzincan'da okuduktan sonra kazandığı Anadolu Lisesinde okumak için İstanbul'a geldi. Aynı zamanda ticareti öğrenmesi için babasının açtığı markette çalıştı. Daha sonra Kapalıçarşı'da ticari yaşamına devam etti. Kapalıçarşı'da edindiği ticari deneyimleri so yatırımlarla adından söz ettirmeye başlayan Abdullah Kavukcu'nun ismi o yıllarda iş hayatında yakaladığı başarılar ile anılmaya başladı.
Abdullah Kavukcu; 2002 yılında Haluk Okutur ve Mehmet TARAKCI ile birlikte Simit Sarayını kurdu. 2009 yılında yeni bir yatırım olarak Türkiye'de ilk kez otoban Avm projesini gerçekleştirerek Parkshop Avm'yi hizmete açtı.
2012 yılında Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Abdullah Kavukcu aynı zamanda Kavukcu Grup Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmekte, şirket bünyesindeki inşaat, gıda, yönetim ve danışmanlık gibi farklı is kollarıyla da faaliyet göstermektedir.
Evli ve iki çocuk babası olan Abdullah Kavukcu iş hayatının yanı sıra farklı sosyal sorumluluk projelerinde de yönetici olarak yer almaktadır.
Abdullah Kavukcu, 3 Temmuz 2011 tarihinde SKY Türk spikeri İlkin Ündeş ile a evlendi. 2 çocukları vardır.

Abdullah Kavukcu'nun biyografisine göre, 1973 yılında Erzincan'da doğmuştur. İlkokul ve ortaokul eğitimini Erzincan'da tamamladıktan sonra Anadolu Lisesini kazanarak İstanbul'a gelmiştir. Aynı dönemde ticaret alanında da çalışmak için babasının marketinde işe başlamıştır. Daha sonra Kapalıçarşı'da ticari hayatına devam etmiş ve burada edindiği deneyimlerle başarılı yatırımlar yaparak adını duyurmuştur.

Abdullah Kavukcu, 2002 yılında Haluk Okutur ve Mehmet TARAKCI ile Simit Sarayı'nı kurmuştur. 2009 yılında ise Türkiye'de ilk kez otoban Avm projesini gerçekleştirerek Parkshop Avm'yi açmıştır. 2012 yılında Simit Sarayı'nın İcra Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Abdullah Kavukcu, aynı zamanda Kavukcu Grup Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaparak şirket bünyesinde inşaat, gıda, yönetim ve danışmanlık gibi farklı sektörlerde faaliyet göstermektedir.

Evli ve iki çocuk babası olan Abdullah Kavukcu, iş hayatının yanı sıra çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde de yöneticilik yapmaktadır. 3 Temmuz 2011 tarihinde SKY Türk spikeri İlkin Ündeş ile evlenen Abdullah Kavukcu'nun 2 çocuğu bulunmaktadır.

Ahmet Murat Ünal

Ahmet Arif

1. Konular

1. 1.282.194
  2. Mesajlar

1. 1.681.963
  3. Kullanıcılar

1. 32.012
  4. Son üye

Geri
Üst Alt