Son Konular

Abdullah Yuce oldu mu yasiyor mu?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
2.249
Meslek
Webmaster

Abdullah Yüce öldü mü yaşıyor mu?

27 Kasım 1995Abdullah Yüce / Ölüm tarihi

Abdullah Yüce kaç doğumlu?

4 Aralık 1920Abdullah Yüce / Doğum tarihi
Abdullah Yüce kaç yaşında vefat etti?
74 yaşında (1920–1995)Abdullah Yüce / Öldüğü zamanki yaşı
Bu ne sevgi ah sözleri kime ait?
Bartınlı Nuri Focan'ın bestelediği "Bu ne sevgi ah, bu ne ızdırap" şarkısını okur.

Abdullah Yüce Kimdir?

Abdullah Yüce, 4 Aralık 1920 tarihinde İstanbul Eyüp Sultan'da dünyâya gelmiştir. Annesi Sultan Hanım, babası Hafız İsa Efendi'dir. Çocukluğu fakirlik içinde Eyüp Sultan'da geçmiş, Reşadiye 36. ve 37. İlkokullarında okumuş, tahsilini ortaokuldan terk etmiştir.

Süper Baba Rasim Baba kimdir?

süper baba dizisinden bir karakter. abdullah yüce oynardı. eski kulağı kesiklerdendi; köşesine çekilmiş, çengelköy'de bir meyhane açmıştı. fiko nun başı mafyayla derde girdiğinde araya girip, nufuzunu kullanmıştır.
Nasibim olsun bir yudum şarap kimin?
eskilerden, hüzzam makamından bir şarkı. zeki muren'in seslendirdigi ve haliyle muhtesem bir yorumla sekillendirdigi sarkidir. abdullah yüce'nin ilk bestesidir.
Bu ne sevgi ah bu ne ızdırap makamı?
Bestesi Abdullah Yüce'ye, güftesi Hasan Bayrı'ya ait olan, Hüzzâm makamı, Sofyan usûlündeki şarkı; Bu ne sevgi ah bu ne ızdırap notası.

Süper Baba Öldü mü?

Çekmez'in cenazesi yarın Kuşadası'nın Davutlar Mahallesi'nde toprağa verilecek. Usta oyuncu Metin Çekmez hayatını kaybettiBir döneme damga vuran 'Süper Baba' ve 'Adını Feriha Koydum' dizilerinde rol alan; tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Metin Çekmez, Aydın'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Süper Baba kaç yıl sürdü?

Sadece 1990'ların değil tüm zamanların en akılda kalan dizilerinden biri Süper Baba. 1994- 1997 arasında çekildi, o güne dek görülmemiş seyredilme oranlarına ulaştı.
Indim havuz başına hangi makam?
İndim Havuz Başına Hüzzam makamında ,4/4 lik ritime sahip türküdür . Ahmet Yamacı tarafından derlenip notaya alınan türkü,2845 repertuvar numarasıyla TRT arşivine kaydedilmiştir.
Süper Baba kaç bölüm sürdü?
Süper Baba, 1993-1997 yılları arasında atv'de yayımlanmış olan dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerde Şevket Altuğ, Sümer Tilmaç, Jülide Kural, Şevval Sam ve Bennu Yıldırımlar yer almıştır. Toplam 4 sezondan oluşan dizi 137. bölümü ile sona erdi.

Burun ici agrisi neden olur?

444 0 632 saat kaca kadar acik?

1. Konular

1. 1.281.672
  2. Mesajlar

1. 1.679.884
  3. Kullanıcılar

1. 31.869
  4. Son üye

Geri
Üst Alt