- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 3.140
- Meslek
- Webmaster
Açık hava konserlerinde yaş sınırı var mı?
Biletix Yaş Sınırı İle İlgili Detaylı Bilgi Merhaba etkinlik kuralları kısmında ki 18 yaş sınırı vardır ile 18 yaş sınırı vardır.
Arctic Monkeys konseri 18 yaş üstü mü?
– 18 yaş sınırı vardır. 14-18 yaş arasındaki katılımcılar etkinliğe ebeveynlerinin (anne ve-veya baba) refakatinde katılabilirler.
Hayal Kahvesi konserleri kaç saat sürüyor?
1. 22:30 gibi sahneye çıkıyorlar 00:00da da gidiyorlar. Gittiğim çoğu konserler böyle oldu süslü hiç de memnun kalmıyorum hayal kahvesinden. 2. çok kısa sürüyor bir de o kısa sürede 15-20 dk ara veriyorlar ben eğlenemiyorum orada ya. verdiğim para boşa gidiyor gibi.
Hayal Kahvesi kaç kişilik?
1000 kişilik kapasitesi ile Hayal Kahvesi Kocaeli, bünyesinde önemli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.
Mask Beach 18 Yaş Altı alıyor mu?
Tahribad-ı İsyan, 1 Mart Pazar günü, Mask Live Beylikdüzü Sahnesinde.. . Müzik ruhunu 1 Mart Pazar günü Saat:17.00'da beraber yaşamaya bekliyoruz.. .

Konserler kaç saat sürer 2021?
Konser ortalama olarak 90 dakikadır ve şarkı sayısı da 25-30 arasında değişir. Ersoy, Demet Akalın, Hadise, Petek Dinçöz, Aşkın Nur Yengi, Yıldız Tilbe, Tuğba Özerk, Rober Hatemo ve Emir'in menajeri): Konser en az 75, en çok 90 dakikadır. Sözleşmelerde bu süre solistin arzusuna göre değişir.
– 18 yaş sınırı vardır.
18 yaş sınırı mevcut.
Hayal Kahvesi Kocaeli alkollü mü?
not: bu entry alkollü girilmektedir.
Hayal kahvesinde sigara içiliyor mu?
Hayal Kahvesi Auqa Florya Kalite Sıfır Vip alanda sadece masa sandalye mevcut, orada oturan insanlar keyiflerine bakabiliyor ve sigara kullanıyorlar. Fakat arka taraftakiler sigara içemiyor ve ayakta, garsonlar fazlasıyla kaba ve ilgis…
Hayal Kahvesi Kocaeli kac kisilik?
Mask Beach yaş sınırı var mı?
Biletix Ve Yakuplu Marina Mask Beach 18 Yaş Altı Girememe Mask Beach Yakuplu Marinada olan Sagopa Kajmer konserine 3 bilet aldım ve bilet sahiplerinden birinin yaşı 18 yaş altıydı.