- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 2.249
- Meslek
- Webmaster
Açık Lise Ne zaman Açılacak 2022?
AÖL KAYIT YENİLEME NE ZAMAN YAPILACAK? Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı 3'üncü dönem sınavları için Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 11 Nisan – 29 Nisan 2022 tarihleri arasında olacak.
Açık Öğretim Lisesi kapandı mı?
AÖL sınavları her dönem belirli tarihlerde yapılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Açık Öğretim Lisesi sınavları hakkında detaylı bilgilendirme yapılıyor. AÖL kayıt yenileme işlemleri 11 Nisan 2022 tarihinden 29 Nisan 2022 tarihi mesai bitimine kadar yapıldı. Peki, AÖL sınav tarihleri ne zaman?
AÖL ders seçme 2022 ne zaman?
Ayrıca AÖL ders seçimi de 12 Şubat 2022 mesai bitimine kadar yapılacak. 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Ders Seçme İşlemleri başlamış olup 12 Şubat 2022 tarihinde mesai bitiminde sona erecek. Hiç ders seçimi yapmamış olan öğrencilerin ise otomatik ders seçimi ataması yapılacaktır.
Açık Öğretim Lisesi sınavları Ne oldu?
İşte AÖL sınav tarihleri… AÖL (Açıköğretim Liesi) kayıt yenileme süreci devam ederken sınav takvimine yönelik araştırmalar da hız kazandı. AÖL 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı 1. dönem sınavları için ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemi 15 Ekim'e kadar devam edece, ilk dönem sınavları ise aralık ayında gerçekleşecek.
Açık öğretim kayıt yenileme 2022 uzatıldı mı?
Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi 2021-2022 bahar yarıyılı kayıt yenileme işlemleri, 21 Şubat Pazartesi günü saat 22.00'ye kadar uzatıldı.
AÖL ders seçimi nasıl yapılır 2022?
Öğrenciler, öğrencilik durumu "Aktif" olduktan sonra sınavına gireceği dersleri seçmek zorundadır. Öğrencilerin ders seçimlerini; öğrenci numaralarını ve kişisel şifrelerini kullanarak "http://aol.meb.gov.tr/” internet adresinden yapmaları gerekmektedir. Ders seçiminde tüm sorumluluk öğrenciye aittir.
Açık Öğretim Lisesi 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı 3. dönem kayıt yenileme başvuru tarihleri 11 Nisan ile 29 Nisan arasında gerçekleştirilecek.