Modoratör
Yeni Üye
Açık Lise Online Sınav iptal olursa ne olur?
Sınava yeniden girebiliyorsanız sınavınız iptal edilmemiştir. Fakat yeniden girmeye çalıştığınız sınav ekranında aynı uyarı çıkıyorsa bu durumda sınav geçersiz sayılır. Öğrenciler seçmiş olduğu bir dersin sınavını bitirdikten sonra, seçmiş olduğu diğer dersin sınavına hemen başlamak zorunda değildir.
Açık lise sınavlarında kamera var mı?
2021-2022 eğitim-öğretim yılında yapılacak AÖL sınavlarının, sınav uygulama takvimine göre E-sınav olarak yapılacak. E-sınav'a katılacak öğrenciler MEB'in belirlediği binaların sınav salonlarında, bilgisayar üzerinden kamera ve gözetmen eşliğinde sınavlara katılacak.
Açık Lise telafi sınavına kimler girecek?
Açık Lise telafi sınavına kimler girecek?
Lise eğitimini uzaktan gören ve 25 Şubat ve 1 Mart tarihleri arasından gerçekleşen online sınavlara katılamayan öğrenciler AÖL telafi sınavına girebilecek.
AÖL telafi sınavı ne zaman 2022 online mı olacak?
AÖL 2021-2022 eğitim öğretim yılı 2. dönem sınavları için online sınav sistemi 1 Mart ile 10 Mart tarihleri arasında açılacağı biliniyor.
AÖL itiraz parası nasıl yatırılır?
Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Halk Bankası şubelerinden herhangi birine öğrenciye ait T.C. kimlik numarası ile KDV dâhil 30 TL itiraz ücreti yatırara e-İtiraz Modülü (https://eitiraz.meb.gov.tr) üzerinden yapılacak.
Sınav salonlarında kamera var mı?
Sınav salonlarında kamera var mı?
ÖSYM, dijital saat görünümlü kameraları ilk kez 24 Mart'ta yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) kullanacak. Sadece sınav esnasında kayıt yapacak kameraların görüntüleri, sınavın ardından ÖSYM'de oluşturulan komisyonca tek tek izlenecek. Kural ihlali yaptığı tespit edilenler ÖSYM Yönetim Kurulu'na sunulacak.
Ek sınava kimler girebilir?
AÖL EK SINAVLARA KİMLER GİREBİLİR? MEB tarafından düzenlenen AÖL ek sınava belirtilen tarihler arasında kayıt yenileyen tüm öğrenciler katılabilir.
2021 Açık Lise telafi sınavına kimler girecek?
Döneminde yeni kayıt veya kayıt yenileme işlemlerini yaptırarak 25 Şubat-1 Mart 2021 tarihleri arasında yapılan çevrim içi (online) sınavlara çeşitli nedenlerle katılamayan öğrencilerimiz (Batı Avrupa ve Balkanlar Programı öğrencileri hariç) katılabilecektir" denildi.