Modoratör
Yeni Üye
Açık ve uzaktan eğitim ne demek?
UZAKTAN ÖĞRETİM ve AÇIK ÖĞRETİM FARKI Her ikisi de zamandan ve mekandan bağımsızdır. Uzaktan Öğretimde derse devam ve katılım zorunluluğu bulunur, Açık Öğretimde devam ve katılım zorunluluğu yoktur.
Uzaktan eğitim nasıl bir şey?
Uzaktan Öğretim, alışılmış geleneksel eğitim tarzından farklı olarak, kampüse gelme zorunluluğunun olmadığı, derslerin bilgisayar vasıtasıyla tamamen sanal ortamda, canlı ve interaktif olarak işlendiği, katılımcının istediği zaman bunları tekrar tekrar izleyebileceği eğitiminin adıdır. public Öğrenci merkezlidir.
Açık ve uzaktan eğitim sınavları nasıl oluyor?
Açık ve uzaktan eğitim sınavları nasıl oluyor?
Sınavlar, her bir ders için her yıl/yarıyılda en az bir ara sınav, bir yarıyıl / yıl sonu bitirme ve telafi sınavı olmak üzere gözetimli olarak yüz yüze yapılır. Sınavlarda uygulanacak kurallar, Fakülte Yönetim Kurulu onayı ile belirlenir ve öğrencilere duyurulur.
Uzaktan eğitim ücreti ne kadar?
Uzaktan eğitim ücreti ne kadar?
Tanımlar Koşullar
LİSANS (AÇIK ÖĞRETİM) | ÖSYM İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN (DÖNEMLİK) | İKİNCİ ÜNİVERİSTE KAPSAMINDA YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN (DÖNEMLİK)
ADALET | 325 TL | 370 TL
HUKUK BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİĞİ | 325 TL | 370 TL
KÜLTÜREL MİRAS VE TURİZM | 325 TL | 370 TL
SAĞLIK KURUMLARI İŞLETMECİLİĞİ | 325 TL | 370 TL
Açık öğretim Fakültesi sınavları nasıl oluyor?
Sınavlar beş seçenekli çoktan seçmeli test şeklinde yapılmaktadır. Sınavın yapıldığı Cumartesi ve Pazar günlerinde AÖF büroları 08.00 – 16.30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Öğrenciler seçmiş oldukları sınav merkezlerinde sınava katılırlar.
Üniversiteden açık öğretime nasıl geçilir?
Örgün öğretimden açık öğretime geçiş yapmak isteyen öğrenciler ilk önce bazı şartları karşılaması gerekmektedir. Öğrenci eğer kurumlar arası yatay geçiş yapmak istiyorsa kayıtlı olduğu örgün eğitim programında tamamlamış döneme ait not ortalamasının en az 100 üzerinden 60 puan alması gerekmektedir.
Uzaktan eğitimde ücret var mı?
Uzaktan eğitimde ücret var mı?
Öğrencilerden, yeni kayıt ve kayıt yenileme sırasında katkı payı ve öğrenim ücreti dışında, açık öğretim ve uzaktan öğretim materyal ücreti hariç, her ne ad altında olursa olsun ücret alınmayacak.