Son Konular

Acuka

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Acuka Tanımı İçin Materyaller
3 yemek kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı tatlı biber salçası
4 yemek kaşığı galeta unu
4 diş sarımsak
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
1 çay bardağı zeytinyağı
1 su bardağı ceviz

Acuka Tanımı Yapılışı

Tüm gereçleri rondoya koyup, düzgünce karıştırıyoruz.
Yaklaşık 4-5 dakikada karışmış oluyor.
Ben tuz eklemedim pek hoş bir tadı oldu siz tuzlu seviyorsanız biraz ekleyebilirsiniz.
Hazır olan acukayı bir kavanoza koyup üzerine zeytinyağı gezdirip ağzını sıkıca kapatıyoruz.
Buzdolabında yaklaşık 1-2 hafta kadar saklayabilirsiniz.
Afiyet olsun
 
S

Ekmek Pizzalar

S

Orman Meyveli Cheesecake

  1. Konular

    1. 1.280.464
  2. Mesajlar

    1. 1.677.072
  3. Kullanıcılar

    1. 31.650
  4. Son üye

Geri
Üst Alt