Adalet Bakanı Tunç: Eğitim, Kalkınmanın Anahtarıdır

Genç Sürücü Kahramanmaraş'ta Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Kayseri'de Cinsel İstismar Davasında Sanığa 8 Yıl 4 Ay Hapis!

Credits
1.261.106
white.jpg

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "Eğitim, Bir Ülkenin Kalkınması İçin En Önemli Faktördür"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ülkenin kalkınmasında eğitimin kilit bir rol oynadığını vurguladı. Tunç, insan kaynağının en değerli güçleri olduğunu belirterek, adaletin ve hakkaniyetin savunulabilmesi için güçlü bir insan kaynağının gerekliliğine dikkat çekti. Çocukların en iyi şekilde yetiştirilmesi gerektiğini belirten Tunç, geleceğin teminatının çocuklar ve gençler olduğunu ifade etti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kayseri ziyareti kapsamında Osman Ulubaş Ortaokulu'nda karne dağıtım programına katıldı. Programa Vali Gökmen Çiçek, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Başsavcı Habib Korkmaz da eşlik etti.

Tunç, Anadolu'nun kalbi Kayseri'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Yargı ve İş Dünyası Sempozyumu" için şehre geldiklerini söyledi. Karne günü olması nedeniyle öğrencilere seslenen Tunç, çocukların emeklerinin karşılığını aldığını ve tatilin tadını çıkarmaları gerektiğini ifade etti.

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Tunç, uzun bir tatil dönemi öncesinde dinlenmelerini ve gelecek yıla hazırlanmalarını önerdi. Eğitim öğretim faaliyetlerine verilen önemi vurgulayan Tunç, Kayseri'nin ticaret ve ekonominin yanı sıra eğitim alanında da önemli bir şehir olduğunu belirtti.

Adalet Bakanı Tunç, konuşmasında eğitimin ülkenin kalkınması için hayati önem taşıdığını vurgulayarak, çocukların geleceğin teminatı olduğunu söyledi. Tunç'un konuşmasının ardından öğrencilere karneleri dağıtıldı.

Genç Sürücü Kahramanmaraş'ta Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Kayseri'de Cinsel İstismar Davasında Sanığa 8 Yıl 4 Ay Hapis!

1. Konular

1. 1.283.041
  2. Mesajlar

1. 1.684.478
  3. Kullanıcılar

1. 32.316
  4. Son üye

Geri
Üst Alt