Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Adaletin Bu mu Tore şarkı sozu

Miley Cyrus When I Look At You

Tuğba Ozerk Tan Bile Bile şarkısı

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Kubat Adaletin bu mu tore
arka sıradakiler adaletin bu mu tore
imagesadaletinbumutoresarkisozu5adae58265f25
Işık ilk ordan yukselirdi
Deniz parlayan gozlerdeydi
İnsan dediğin catlamış toprakların
Belki de tek bereketiydi
Yıllarca peşinden koşulan
Adam gibi yaşamak ve olmekti
Mercan dudaklarından aldı ismini
Kacmak mıydı kaderi
Tore diye bildiği
Kor adalet uğruna
Damla gozyaşına kurban
Anasından ayrılmaya
Adaletin bu mu tore
Mercan sana mı kul kole
Cığlık cığlık kacsa gitse
Geride kalanlar yetmez mi tore

Adaletin Bu mu Tore şarkı sözü için paylaştığınız metin oldukça duygusal ve derin bir içeriğe sahip. Şarkının sözleri insanın iç dünyasında derin izler bırakabilecek cinsten. Adalet kavramı üzerinden insanın yaşadığı zorluklar, sevgi, fedakarlık ve özlem gibi duyguları işlemesi, dinleyenleri etkileyici bir hikayenin içine çekiyor.

Şarkının ana teması, adaletin peşinde koşmak, doğru olanı yapmaya çalışmak ve bunun uğruna neleri göze alabileceğimizi sorgulamamıza neden oluyor. Mercan ismi ve onun yaşadığı duygusal anların anlatımı, dinleyiciyi derinden etkileyebilecek bir hikaye şeklinde ilerliyor.

Hikaye boyunca kahramanın, adalet uğruna verdiği mücadele ve fedakarlıklar vurgulanıyor. Geride kalanların, yaşanan acıları ve özlemleri hala hissettiği vurgulanarak, adaletin ne denli önemli bir kavram olduğuna ve onun uğruna nelerin feda edilebileceğine dair düşündürücü bir tema işleniyor.

Adaletin Bu mu Tore şarkı sözleriyle, insanın içsel dünyasına, duygularına ve değerlerine dokunan derin bir anlatım ve hikaye sunuluyor. Dinleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkararak, adaletin önemini ve insanın ruhsal derinliklerini keşfetmeye yönlendiriyor.

Miley Cyrus When I Look At You

Tuğba Ozerk Tan Bile Bile şarkısı

1. Konular

1. 1.284.109
  2. Mesajlar

1. 1.687.265
  3. Kullanıcılar

1. 32.597
  4. Son üye

Geri
Üst Alt