Son Konular

Adana'da Büyük Uyuşturucu Operasyonu: 65 Kişi Tutuklandı

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.176
white.jpg

Adana'da Uyuşturucu Operasyonunda 65 Kişi Yakalandı!

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şehrin çeşitli noktalarında uyuşturucu satıcılarına yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenledi.

Denetimler sonucunda toplamda 135,87 gram sentetik uyuşturucu, 7,44 gram esrar ve 124 adet uyuşturucu etkili hap ele geçirildi.

Operasyon kapsamında 65 şüpheli, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Uyuşturucu ticaretine karşı yürütülen bu başarılı operasyonla Adana'da güvenlik güçleri tarafından önemli bir adım atılmış oldu.

"23 Haziran'da Altın Fiyatları Yükselişte! Son Durum Ne?"

"Zara'dan Şaşırtıcı Zayıflama Sırrı Ortaya Çıktı!"

Benzer Konular

Adana'da Uyuşturucu Operasyonunda 65 Şüpheli Yakalandı Adana'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda parklar, bahçeler, köprü altları ve ara sokaklarda 65 şüpheli yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotim ekipleri, uyuşturucu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Adana'da Uyuşturucu Operasyonu: 6 Kişi Tutuklandı Adana'da gerçekleştirilen operasyonlarda uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 7 şüpheliden 6'sı tutuklandı. Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürüyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Adana'da gerçekleştirilen operasyonda 7 uyuşturucu satıcısından oluşan bir gruptan 6 kişi tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi, kentte uyuşturucu ticareti yapanlara karşı bir operasyon düzenledi. Polis ekipleri, detaylı bir araştırmanın ardından belirlenen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Adana'da evinden yüzlerce uyuşturucu çıkan kişi: Benim değil, içiciyim Adana’da bir evde 700 uyuşturucu hap, amfetamin ve bonzai bulundu. Şüpheli, “Bana ait değil, evime başkası bırakmış olabilir” dedi ve mahkemece tutuklandı. Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Adana'da gerçekleştirilen operasyonlarda uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 7 şüpheliden 6'sı tutuklandı. Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yoğun bir operasyon gerçekleştirdi. Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  1. Konular

1. 1.281.064
  2. Mesajlar

1. 1.678.358
  3. Kullanıcılar

1. 31.740
  4. Son üye

Geri