Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Adana'da evinde uyuşturucu satarken yakalandı: 16,5 yıl hapis cezası aldı

Hatay açıklarında deniz üzerinde hortum oluştu

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Adana'da evinde uyuşturucu satarken yakalandı: 16,5 yıl hapis cezası aldı

Seyhan ilçesinde evinde uyuşturucu satarken yakalanan sanık, 16 yıl 6 ay hapis ve 33 bin lira adli para cezasına çarptırıldı.

Adana 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tutuklu sanık A.K., cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katılırken avukatı, duruşma salonunda hazır bulundu.

Cumhuriyet savcısı, mütalaasında, sanığın 8 Mart 2024'te Yeşilyurt Mahallesi'ndeki ikametinde, sigara paketine gizlediği 46,03 gram sentetik uyuşturucuyu satarken polis tarafından yakalandığını belirtti.

Savcı, A.K.'nin daha önce de benzer suçlardan kaydının bulunduğunu vurguladı.

EVİNDE UYUŞTURUCU VE YAPIM MALZEMELERİ ELE GEÇİRİLDİ

Savcı, adreste yapılan aramada, mutfak dolabı içinde hassas terazi ve uyuşturucu paketleme malzemeleri bulunduğunu aktardı.

A.K.'nin,"uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama"suçundan cezalandırılmasını talep etti.

16,5 YIL HAPİS VE 33 BİN LİRA PARA CEZASI

Savunmasında hakkındaki suçlamaları reddeden A.K., tahliye ve beraat talebinde bulundu.

Mahkeme heyeti, sanığı 16 yıl 6 ay hapis ve 33 bin lira adli para cezasına çarptırdı.

A.K.'nin tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Hatay açıklarında deniz üzerinde hortum oluştu

1. Konular

1. 1.284.187
  2. Mesajlar

1. 1.687.379
  3. Kullanıcılar

1. 32.600
  4. Son üye

Geri
Üst Alt