Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Adana'da hırsızın "pes" dedirten savunması

Elazığ'da 11 yaşındaki Veysel bulunamadı

Kastamonu'da anne ve oğlunu arama çalışmaları sürüyor

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Adana'da hırsızın "pes" dedirten savunması

Kaldırımda yürürken çekirdek çitleyip, taburenin üzerinde gördüğü esnafın cep telefonunu çalan 43 yaşındaki Yusuf Şimşek, güvenlik kamerasından tespit edilip, yakalandı.

6911d0420fcd0537__w1200xh953.jpg

6911d0423580b311__w1200xh796.jpg

Adana'nın Seyhan ilçesi Karasoku Mahallesi Ali Münif Yeğenağa Caddesi'nde Ahmet M., dükkanını kapatmak için hazırlık yaparken yol kenarındaki reklam tabelasını içeri götürdü.

Bu sırada kaldırımda 1'i kadın 2 kişiyle çekirdek çitleyip yürüyen Yusuf Şimşek, Ahmet M.'nin taburenin üzerinde duran cep telefonunu el çabukluğuyla alıp, yoluna devam etti.

POLİS YAKALADI

O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Durumu fark eden Ahmet M.'nin şikayeti üzerine Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

GÖZALTINA ALINDI

Bölgedeki ve güzergahtaki güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüphelinin kimliğini ve adresini tespit etti. Evine yapılan baskında şüpheli Yusuf Şimşek, gözaltına alındı.

"ŞEYTANA UYDUM"

Evdeki aramada çaldığı cep telefonu da ele geçirildi. Emniyete götürülen Şimşek, ifadesinde,"Taburenin üzerinde telefonu görünce çalmaya karar verdim. Şeytana uydum, pişmanım"dedi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yusuf Şimşek, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Çaldığı cep telefonu ise sahibine teslim edildi.

Elazığ'da 11 yaşındaki Veysel bulunamadı

Kastamonu'da anne ve oğlunu arama çalışmaları sürüyor

1. Konular

1. 1.284.034
  2. Mesajlar

1. 1.687.131
  3. Kullanıcılar

1. 32.590
  4. Son üye

Geri
Üst Alt